Riigikogu Reformierakonna fraktsioon külastab Läänemaad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna ja homme teeb riigikogu Reformierakonna fraktsioon väljasõidu Läänemaale, kus kohtutakse kohalike elanikega ning külastatakse ettevõtteid, koole ja spordiobjekte.

Visiidi käigus külastatakse Noarootsi gümnaasiumi, Risti põhikooli, Piirsalu külaseltsi, Österby sadamat, Koluvere hooldekodu, OÜ Lade, Uuemõisa hoolekandeküla ja Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsiooni keskust.

Tutvutakse ka Eesti kutseliste kalurite ühistu ehitatud külmhoonega, Kiltsi lennuväljaga, Haapsalu hoolekandekeskusega ja Haapsalu universaalse spordihalliga.

Visiidi teisel päeval kohtutakse Lihula vallavanem Riho Erismaaga, kes tutvustab Lõuna-Läänemaa perearstikeskuse loomise plaani.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
11 aastat tagasi

Koluvere hooldekodu ja oma sealsete valijate külastamisest saan veel aru. Aga milleks traumeerida neuroloogiahaigla patsiente ja arste ?? Arstide streik on ju neile suva ja raha leitakse minutipealt ESM i ja Kreeka jaoks,meil aga suletakse koole ja päästekomandosid.

ära anda küldmünt
11 aastat tagasi

kes toob raha, see tellib muusika.

kuhu
11 aastat tagasi

kilekotid tuua

K.Silde
11 aastat tagasi

Kui saab süüa ja juua olen kohal. Vastasel juhul lähen metsa seenele.
Kuidagi on vaja talv üle elada…

olaf
11 aastat tagasi

Kas napsu ka pakutakse?

õnn
11 aastat tagasi

tuleb meie õuele

Andrus
11 aastat tagasi
Reply to  õnn

😀