Reformierakonna Läänemaa esinumber on Kalle Laanet

BNS

Kalle Laanet. Foto: Arvo Tarmula

Reformierakond avalikustas tulevate riigikogu valimiste esikandidaadid kõigis valimisringkondades, Hiiu-, Lääne- ja Saaremaal on esinumbriks Kalle Laanet.

Peaminister ja erakonna juht Kaja Kallas on esikandidaat Harju- ja Raplamaal, kaitseminister Hanno Pevkur Lääne-Virumaal, maaeluminister Urmas Kruuse Tartu- ja Jõgevamaal ning Tartu linnas on esinumbriks linnapea Urmas Klaas, teatas partei pressiesindaja.

Tallinnas Mustamäel ja Nõmmel on esikandidaat Euroopa parlamendi liige Urmas Paet, riigikogu majanduskomisjoni esimees Kristen Michal Haaberstis, Põhja-Tallinnas ja Kristiines ning Reformierakonna auesimees Siim Kallas kandideerib esinumbrina Kesklinnas, Lasnamäel ja Pirital.

Endine kaitseminister Kalle Laanet on esinumber Hiiu-, Lääne- ja Saaremaal, mitmekordne minister Jürgen Ligi Järva- ja Viljandimaal. Pärnumaa esinumber on riigikogu põhiseaduskomisjoni liige Toomas Kivimägi ning Võru-, Valga- ja Põlvamaal kandideerib esinumbrina endine haridusminister Liina Kersna. Uue tulijana on Ida-Virumaa esinumber kindralmajor reservis Meelis Kiili.

„Reformierakonnal on eesootavateks riigikogu valimisteks kõige tugevam meeskond, kel on pikaajaline riigijuhtimise kogemus, kuid ühtlasi ka oskus näidata kriitilistel aegadel otsustavust. Ajal, mil meil on mitu kriisi korraga, vajavad inimesed enim kindlustunnet, et Eesti oleks hoitud ja kaitstud ning püsiks kindlates kätes,” ütles Kaja Kallas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Politoloog
1 aasta tagasi

punased meie kandist enam hääli ei saa!
Seekord valime inimesed!!

Aus valija
1 aasta tagasi
Reply to  Politoloog

Õige! rehvid ja kesarid ja sotsid on igaveseks ajaloo prügikastis.
Tahan normaalsest tagasi 🙂

Maakas
1 aasta tagasi

Läänemaal ei peaks küll keegi reformi valima, sest just nemad on kõik vajalikud projektid peatanud. Ehk siis, reform pole läänemaale mitte midagi andnud, võtnud aga küll.

Ploodu
1 aasta tagasi

Kuidas on raudteega-kas tuleb Ristilt Haapsallu? Ainul siis saad mu hääle!!!

Kuule Ploodu!
1 aasta tagasi
Reply to  Ploodu

Enne peab ikka Turbast Ristile tulema, küsi seda ka!

...
1 aasta tagasi
Reply to  Kuule Ploodu!

Miks enne?

Ploodu
1 aasta tagasi

Kas endine veel pintsile ei pääsegi?Vöiks esindamise juba jätta ja füüsilist tööd teha. Tervis paraneks!

Nojah aga
1 aasta tagasi

Näe kaabu, mis toimub?

Andres olen
1 aasta tagasi

ei tea kus see kommenteerija irw nüüd on. Peaks juba ammu siin kiitma, et meil parteis on kõik sellised ikka ägedad :))))) oi ma ei või seda kahepalgeliseust, ajab nutma ja naerma korraga. Ainult meie partei on õiglasem ja parim haahaaa, aga palki oma silmas ei näe, et muster on samasugune just enne valimisi nagu kõigil on. :))))))))) tekib tõesti irve näkku sellepeale

Läänlane
1 aasta tagasi

Igal juhul parem kandidaat kui see EKRE väsinud memm.

Andres olen
1 aasta tagasi
Reply to  Läänlane

:))) erinevatest erakondadest ju!!! Ja mismoodi ta väsinud on? Alles siin mõni artikkel kirjutati, et räuskab ja mida veel. Paistab, et energiat siis ikkagi on. Otsustage ära juba lillad, kas on siis või ei ole!

Doktor
1 aasta tagasi
Reply to  Läänlane

Pole sa mingi läänlane, zenja!
Ära soperda!!

Noor
1 aasta tagasi

Tahab hääli saada nüüd veel,kui Viigi koolilt ja raudteelt raha ära võtsite!!

ülejooksikud
1 aasta tagasi

on alati kahtlased ja ohtlikud

Uskmatu-Toomas
1 aasta tagasi

Hr.Laanet tule uute lubadustega läänlaste südameid võitma,sest eelmised, kui olid keskerakonnas on täitmata ja lääne aborigeenid on need juba mälupuudusel jäädavalt unustanud !