Lauljad ja tantsijad tervitavad sügist kontserdiga

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läki Tantsule noored, tütarlastekoor Canzone ja Haapsalu kammerkoor esinevad sageli ühiste kontsertidega. Foto: erakogu
Läki Tantsule noored, tütarlastekoor Canzone ja Haapsalu kammerkoor esinevad sageli ühiste kontsertidega. Foto: erakogu

Esimesel täispikal sügispäeval, 23. septembril, pakutakse Haapsalu kultuurikeskuse rõdusaalis ämbriga laulu ja korviga tantsu.

Esinevad lauljad tütarlastekoorist Canzone, Haapsalu kammerkoorist ja Haapsalu gümnaasiumi noortekoorist. Tantsupõrandal võtavad koha sisse noored rahvatantsijad rühmast Läki Tantsule, pillilugudega esinevad rahvapillimängijad Viive Marleeni juhendamisel.

Dirigentide ja juhendajate Karin Lükk-Raudsepa ja Ulrika Graubergi kinnitusel on kõik kontserdil pakutav oma, s.t eestikeelne ja eestimeelne. Kontserdi pealkiri “Kui mina alles noor veel olin” tuleb kõigile tuntud laulust, mida kahes versioonis ka esitatakse.

“Minul on küll nii, et just sügisel hakkan meenutama, mis lapsepõlves oli,” ütles Ulrika Grauberg. “Kui kõnnin kummikutega värviliste lehtede vahel, tuleb see aeg meelde.”

Nii mõnigi vanadest aegadest pärit lugu on oskajate meeste käe all saanud uue ja värske kõla või laheda tantsuseade.

Sügiskontsert “Kui mina alles noor veel olin” algab kell 18.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments