Novosjolov võitis epees maailma karikasarja

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu epeevehkleja Nikolai Novosjolov kogus hooajaga kokku 195 maailma karikasarja punkti, talle järgnesid šveitslane Max Heinzer 164. ja Londonis olümpiavõitjaks tulnud Venezuela esindaja Ruben Limardo Gascon 163. punktiga, teatas vehklemisliit.

Novosjolovile tõid 2011/2012 vehklemishooajal punkte MK-etapivõit Tallinnas ja Grand Prix’ etapivõit Stockholmis. Grand Prix’ etappidel, mis võrreldes MK-etappidega annavad pooleteisekordselt punkte, jõudis Novosjolov poodiumile ka Dohas, olles seal kolmas.

Lisapunkte sai ta Legnanos epeevehklemise Euroopa meistrivõistlustelt, kus võitis hõbemedali. Londoni olümpiamängudel jäi Novosjolov üheksandaks.

Nikolai Novosjolov sai ka kutse 8. detsembriks Moskvas rahvusvahelise vehklemisföderatsiooni FIE galaõhtule, kus autasustatakse kõikide relvaliikide MK-sarja üldvõitjaid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments