Pööre vehklemisliidus: treenerikonkurss pausile, tulekul erakorraline üldkoosolek

Lääne Elu

info@le.ee

Vehklemiskoondise vanemtreener Kaido Kaaberma. Foto: Augusto Bizzi

Epeenaiskonna peatreener Kaido Kaaberma Barcelonas. Foto: Bizzi Team

Täna kogunes Eesti Vehklemisliidu juhatus algse plaaniga arutada muude küsimuste seas ka naiste koondise peatreeneri teemat. Päeva jooksul plaanid aga muutusid, kirjutas Postimees.

“Saime enne koosoleku algust teate, et nädala pärast kutsutakse kokku vehklemisliidu erakorraline üldkoosolek, kus tuleb valida uus juhatus,” ütles vehklemisliidu president Indrek Paal. “Uue olukorra tõttu me koondise peatreeneri küsimust tänasel koosolekul ei arutanud, praegu jätkab tööd senine peatreener.”

Oktoobri keskel oli alaliit kuulutanud välja naiste ja meeste koondise peatreeneri konkursi järgmiseks olümpiatsükliks. Seda vaatamata asjaolule, et naiste koondise peatreener Kaido Kaaberma on jätkuvalt ametis.

Tähtajaks, 31. oktoobriks sai alaliit naiste koondise peatreeneri kohale ühe avalduse, selle esitas Tokyo olümpial kaks medalit võitnud Katrina Lehist juhendav Nikolai Novosjolov.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Elanik
2 aastat tagasi

Minu arvates on üldse jabur, et korraldatakse konkurss peale olümpiakulda. See on saavutus, milleni kõik sportlased jõuda tahavad, tähtsam kui maailmameistritiitel ning nüüd justkui esitatakse Kaabermale umbusaldust. Kaaberma peaks jätkama.

Vahi nalja
2 aastat tagasi

Vehklemisliit on ere näide saamatust ja ebapädevast juhtimisest. Samuti on selge, et ka teatud liikmete vahel käib täiega pidev ärapanemine. Ime, et medaleid tuleb, äkki sellises olukorras treenimine teebki tugevaks:)

Hellat
2 aastat tagasi
Reply to  Vahi nalja

Ärapanemine käib igalpool, see ei ole eriline uudis.

Nojah
2 aastat tagasi
Reply to  Hellat

näe, hellat pani ära

Ei teagi
2 aastat tagasi
Reply to  Vahi nalja

vehklemisliit koosneb ju sportlastest, mis oskusi muid sa neilt ikka nõuda oskad. Mõni poliitik või suhtekorraldaja ametisse vannutada, siis saab võibolla midagi liikuma.

Inimene
2 aastat tagasi
Reply to  Vahi nalja

Ei paista küll ärapanemise moodi, treeneril ja treeneril on päris suur vahe.
Sportlane ei ole treeneri omand ja rahamasin, nagu mõnedele tundub.