Nikolai Novosjolov kandideerib ainsana vehklemisnaiskonna peatreeneriks

Katina Lehise treener Nikolai Novosjolov. Foto:Bizzi
Katina Lehise treener Nikolai Novosjolov. Foto:Bizzi

Eesti naiste vehklemiskoondise peatreeneri kohale kandideerib ainsana Katrina Lehise treener Nikolai Novosjolov, kirjutas Delfi.

Eesti vehklemisnaiskonna Tokyo olümpiavõitjaks tüürinud Kaido Kaaberma loobus kehtiva lepinguga talle endale kuuluvale töökohale kandideerimast.

Novosjolovi sõnul ei tähenda kandideerimine veel seda, et ta osutub valituks. „Kui ma tõesti olen ainus kandidaat, võib alaliidu juhatus kuulutada konkursi läbikukkunuks,” tõdes ta ja lisas, et esilagu ta oma programmi ei esitanud, sest seda polnud nõutud.

Sportlasena ise kahekordseks maailmameistriks tulnud Novosjolov on viimased kaks hooaega tegutsenud Katrina Lehise juhendajana. Nende koostöö tipnes suvel Tokyos individuaalvõistluse pronksmedaliga. Lehisel oli suur roll ka olümpiavõitjaks tulnud naiskonnas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Triinu, vehkleja
2 aastat tagasi

Kõik on parem kui mõistuse kaotanud amatsoon!
Go, Nikolai!

Vahi nalja
2 aastat tagasi

Tõde tõuseb, vale vajub. Kolja on nagu kardinal “Kolmes musketäris”, kahju et meedia kehv kvaliteet ei suuda avada tegelikke tagamaid kuivõrd üks ussitaja suudab väga palju pahandust tekitada. Kurb, et väljaspoole paistev soe inimnatuur saab olla nii paheline teiste inimeste suhtes.

uskmatu Toomas
2 aastat tagasi

Ei taha öelda,et Novosjolov on kehv valik aga kõik meil Eestis toimub pidevalt ühe malli järgi – üks koht üks kandidaat ja valimine ?
Kas tõesti meil ei ole mitte kui mingil alal presidendist kuni koondise treenerini tippe rohkem kui üks ?
Kas riigifirmade juhte sellepärast kullataksegi üle,et rohkem valikuid ei ole kui üks ?

Velirand
2 aastat tagasi

Kas keegi veel imestab, miks Nelis-Naukase kaks aastat vana jama oli vaja just praegu üles kiskuda ja miks Lehis oma endise treeneri sõnumeid lihtsalt ära ei blokeerinud?

mis jahud
2 aastat tagasi
Reply to  Velirand

tahad öelda et juba kaks aastat tagasi hakkasid plaani pidama? saada oma vana treener pikalt ja aita mind peatreeneriks, vastu saad ma ei tea mida??

Ilmselt
2 aastat tagasi
Reply to  mis jahud

küll.

rand
2 aastat tagasi
Reply to  Velirand

Kaks aastat ei ole sugugi ammu aega tagasi ,või mis!?Keegi vist lootis, et üldse välja ei tule.

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  Velirand

Nende sõnumite toel ju hullunud treener süüdi mõistetigi!