Kevadkontserdil on nii laulu kui ka tantsu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Neljapäeval, 26. aprillil kell 19 Haapsalu kultuurikeskuse rõdusaalis peetaval kontserdil “Kevad käes!” näeb mitmeid kollektiive praeguses koosseisus viimaseid kordi.

Üles astuvad Wiedemanni gümnaasiumi Läki Tantsule tantsurühmad (juhendajad Ulrika Grauberg ja Malle Õiglas), Wiedemanni gümnaasiumi noormeeste ansambel (juhendaja Kadri Kelner), muusikakooli laulusolistid ja naistantsurühm Lustlik.

Wiedemanni gümnaasiumi noormehed astusid esimest korda publiku ette jõulude ajal. Ansamblis laulab kümme noormeest nii põhikoolist kui ka gümnaasiumist. “Need on noored mehed, kes ise tahavad laulda,” iseloomustas Kadri Kelner oma poisse.

Pooled noormehed saadavad end ise kitarril, kaasa teevad ka Hanna Sein ja Ketelin Suurküla viiulil ning Hanna Laasen kontrabassil, samuti noor laulja Kelli Kibar.

Korraldaja Ulrika Grauberg ütles, et kevadkontsert on üks viimaseid kordi, kus saab näha ansambli ja tantsurühmade praegust koosseisu, kuna mitu noort lõpetab kooli ja nad lähevad mööda ilma laiali.

Kontserdil esinevad ka laulusolistid Jonas Grauberg, Merili Kisant, Eleri Kristel Kuimet, Johanna Liiv, Aveli Meeles ja Brita Kaljuvere.

Nii solistid kui ka ansambel laulavad ainult eesti keeles.

“Kontsert tekitab kindlasti hea ja sooja tunde,” lubas publikule korraldaja Ulrika Grauberg.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Bert
11 aastat tagasi

Kas see mitte homme ei toimu?