0

Läänemaa jalgpalliklubi tõusis IV liiga Lääne tsooni ainuliidriks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa jalgpalliklubi külastas 22. aprillil FC Lelle meeskonda, keda Mark Kolosovi kahest väravast 2:0 võideti. Tänu võidule tõusti liigatabelis 9 punktiga ainuliidriks.

Kohtumist mindi juhtima esimesel poolajal, kui Martin Viilma tõrjutud pealelöögist tagasi põrganud palli lõi väravasse Mark Kolosov. Esimese poolaja lõpuks kahekordistati eduseisu, kui Kolosov penalti sisse lõi.

Teisel poolajal oli Läänemaal veel mitmeid võimalusi, kuid Lelle väravavaht tegi mitmeid häid tõrjeid. Mäng oli väga füüsiline ja agressiivne ning muruväljaku väga kehva seisukorra tõttu oli raske lühikeste söötudega mängida.

Teistes kohtumistes samal päeval alistas Taebla JK Tanel Kruuspani ja Renno Silde väravatest PSK Alexela seisuga 2:1. Viimsi MRJK ja Kärdla LM Dagöplast mängisid 1:1 viiki.

Läänemaa jalgpalliklubi eest mängisid FC Lelle vastu Žan Vjazemski, Bert Rotberg, Talis Tamm, Rener Uibopuu, Tarvo Manni, Sander Kruus, Aare Avila, Aleksandr Molkov, Leonid Bragin, Martin Viilma, Mark Kolosov, Mart Pulst, Marek Pragi ja Kreidy Naudre.

Järgmine liigamäng peetakse 29. aprillil kell 12 Haapsalus FC Toompea 1994 vastu.

Bert Rotberg

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz