Lääne korvpalliliigas on laupäeval tähtis kohtumine

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval kell 11.30 on Wiedemanni spordihoones Lääne korvpalliliiga (LKL) põhiturniiril tähtis kohtumine, kui LKL 2010. aasta meister Vanakas kohtub selle hooaja uustulnuka Orissaare SKga.

Mõlemal meeskonnal on palju kaalul. Vanakas saab võidu korral põhiturniiri võidu ja poolfinaalis Nõva Strohi vastu koduväljaku õiguse.

Kaotuse korral võib vabalt juhtuda, et Vanakas jääb kolmandaks – seda juhul, kui praegu teisel kohal asetsev Nice One võidab sama päeva 3. mängus Nõva Strohi.

Siis on aga Nice One’il suured võimalused tulla turniiri võitjaks ja kohtuda omakorda poolfinaalis Nõvaga. See tähendab Orisaare SK meeskonnale 2. kohta ja koduväljaku õigust Vanaka vastu.

Mida tähendab aga mäng Orissaares sealse meeskonna kuuenda mängija Orissaare publiku vastu, saime näha Haapsalus – sellist lärmi, nagu eelmisel pühapäeval Orissaare ja Nice One’i vahelises kohtumises, pole varem kohatud. Nice One’i koduväljakul Haapsalus oli publik 99% Nice One’i vastu, Orissaare sai aga magusa võidu tulemusega 68:53.

Kõik on oodatud laupäeval kell 11.30 Haapsalu Wiedemanni spordihoonesse mängule Haapsalu Vanakas – Orissaare SK.

Heinar Tuulberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments