Kullamaa keskkooli direktor on aasta haridusjuhi kandidaat

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Läänemaa omavalitsusliidu eestseisus esitas täna Eesti selle aasta haridusjuhi kandidaadiks Kullamaa keskkooli direktori Meelis Välise.

Meelis Välis on juhtinud Kullamaa keskkooli kümmekond aastat. Ta  on näidanud, et ka üks väike maakool võib anda head haridust, põhjendas Välise kandidatuuri esitamist Kullamaa vallavanem Jüri Ott. Märtsi lõpus kinnitas seda väidet Kullamaa keskkooli 11. klassi õpilane Kadi Õunas, kes võitis üle–eestilise ajaloo–olümpiaadi. Ott lisas, et Välisel on ka omavalitsusjuhi kogemus, ta on olnud naabervalla Vigala volikogu esimees ja on praegu volikogu aseesimees.

Aasta haridusjuhti valitakse ettevõtluskõrgkooli Mainor eestvõttel kuuendat aastat. Eesmärk on pöörata ühiskonna tähelepanu hariduselu juhtimise tähtsusele, tunnustada tublisid haridusjuhte kui Eesti eri piirkondade arengu kujundajaid ja väärtustada haridustöötajate tööd.

Nominendid võivad olla üldhariduskoolide, huvikoolide, kutseõppeasutuste ja lasteaedade juhid või õppejuhid (õppealajuhatajad). Komisjon valib aasta haridusjuhi välja 17. mail, võitja kuulutatakse välja ettevõtluskõrgkooli Tallinna õppekeskuses lõpuaktusel juunis.

Mullu oli aasta haridusjuht Kohta–Järve lasteaia Rukkilill direktor Jelena Ušakova.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
oskan
12 aastat tagasi

Kullamaa kooli kohta ainult kiidusõnu õelda.Mul käisid Kullamaa koolis kaks last ja nad olid väga rahul.Suureks kiituseks ka see,et söök oli tasuta ja kes küsis lisa portsionit,siis ka sai kui oli.Õpetajate kaader väga õpilasesõbralik.Ise ma ei jõudnud kunagi lastevanemate koosolekule,aga ütlen nüüd -Aitäh

kool
12 aastat tagasi

Kaks kooli, Lihula ja Kullamaa üritavad nüüd üksteisele ära panna, see ju lollilegi selge. varem tehti mingi lepe, ühiskool vms. Nüüd aga võitleb igaüks enda eest, Kullamaad juhivad jõulised mehed ja nii vist jääb sealne kool alles….

Väikekooli suurusehullustus?
12 aastat tagasi

Riigieksamite poolest oli kool eelmisel aastal 212 kohal (241 kooli võrdluses)
http://www.postimees.ee/export/riigieksamid/2011/
Vanasti oli Kullamaa ajalooõpetajaks Ervin Rannik, kas nüüd on direktor ise hakanud ajalugu õpetama?
Kõige tõsisem saavutus on kooli juhtimine juba üle 10 aasta, võrreldes Lihulaga on see kõva saavutus.