Lääne korvpalliliiga liider on jätkuvalt Nice One

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lääne korvpalliliiga (LKL) meistrivõistlustel suutis Orissaare meeskond välja võidelda lisaaja liiga endise meistri (2010) Vanaka vastu ja kaotas 91:93.

Üheks LKL favoriidiks peetav Orissaare oli veel 3 minutit enne normaalaja lõppu kaotusseisus 72:83. Seejärel suskas Ivo Künnapuu 2 kolmest, Johannes Johanson lisas omalt poolt tabava kaugviske ja Jaanus Metsla 2 punkti korvi alt. Mängu lõpuks oligi viik 83:83.
Lisaaeg oli väga pingeline ja õnnega pooleks tuli sellest võitjana välja Vanakas. Meeskonna resultatiivseim oli Raiko Orumaa 21 punktiga ja 8 vaheltlõikega, Mart Kihulane võttis 8 lauapalli. Kaotajate resultatiivseim oli Johannes Johanson 32 punktiga ja 6 sööduga, Alari Hiis ja Tõnis Paat said kätte 8 lauapalli.

Selle hooaja liidriks tõusis Haapsalu Nice One, saavutades samuti võidu Orissaare üle 66:59. Nice One’i resultatiivseim oli Jürgen Jupits 21 punktiga; Peep Tammistu hankis 27 lauapalli. Kaotajate resultatiivseim oli Aivo Laul 12 punktiga; Gert Kaldmäe sai kätte 7 lauapalli.

Järgmine mängupäev on 18. märtsil Haapsalu Lihula maantee spordihoones.

LKL kuue tugevaima meeskonna turniiritabel:
1. Haapsalu Nice One – 4 v 1 k
2. Haapsalu Vanakas – 4 v 2 k
3. Orissaare – 3 v 3 k
4. Nõva Stroh – 2 v 2 k
5. Hiidlaste KK Askus – 1 v 3 k
6. Taebla Cipax AS – 1 v 4 k

Heinar Tuulberg

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments