Lääne korvpalliliiga liider on jätkuvalt Nice One

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lääne korvpalliliiga (LKL) meistrivõistlustel suutis Orissaare meeskond välja võidelda lisaaja liiga endise meistri (2010) Vanaka vastu ja kaotas 91:93.

Üheks LKL favoriidiks peetav Orissaare oli veel 3 minutit enne normaalaja lõppu kaotusseisus 72:83. Seejärel suskas Ivo Künnapuu 2 kolmest, Johannes Johanson lisas omalt poolt tabava kaugviske ja Jaanus Metsla 2 punkti korvi alt. Mängu lõpuks oligi viik 83:83.
Lisaaeg oli väga pingeline ja õnnega pooleks tuli sellest võitjana välja Vanakas. Meeskonna resultatiivseim oli Raiko Orumaa 21 punktiga ja 8 vaheltlõikega, Mart Kihulane võttis 8 lauapalli. Kaotajate resultatiivseim oli Johannes Johanson 32 punktiga ja 6 sööduga, Alari Hiis ja Tõnis Paat said kätte 8 lauapalli.

Selle hooaja liidriks tõusis Haapsalu Nice One, saavutades samuti võidu Orissaare üle 66:59. Nice One’i resultatiivseim oli Jürgen Jupits 21 punktiga; Peep Tammistu hankis 27 lauapalli. Kaotajate resultatiivseim oli Aivo Laul 12 punktiga; Gert Kaldmäe sai kätte 7 lauapalli.

Järgmine mängupäev on 18. märtsil Haapsalu Lihula maantee spordihoones.

LKL kuue tugevaima meeskonna turniiritabel:
1. Haapsalu Nice One – 4 v 1 k
2. Haapsalu Vanakas – 4 v 2 k
3. Orissaare – 3 v 3 k
4. Nõva Stroh – 2 v 2 k
5. Hiidlaste KK Askus – 1 v 3 k
6. Taebla Cipax AS – 1 v 4 k

Heinar Tuulberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments