Väiksemad teed on lumised ja libedad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maanteeinfokeskuse teatel on öötundidel saartelt alguse saanud uus lume– ja lörtsisadu jõudnud mandrile ning liigub ida poole. Varahommikul olid põhi –ja suurematel tugimaanteedel sõidujäljed valdavas enamuses lumevabad, kuid sajupiirkondades soolalumised/lörtsised ja paiguti libedad. Kohati on ka pinnatuisust tingitud lumiseid ja libedaid lõike. Vähest kinnisõidetud ja soolalund on peamiselt kiirendus– ja aeglustusradadel, ristmikel ning tagasipöördekohtadel. Lumiste ja libedate teeoludega tuleb arvestada aga väiksematel teedel.

Ilm oli muutliku pilvisusega ja mitmel pool sadava lume/lörtsi, saartel sekka ka vihma ning udu tõttu piiratud nähtavusega. Teepinna temperatuure mõõdeti -0,5 kraadist Saaremaal kuni -5 kraadini Ida-Virumaal.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments