Ametnike hajameelsus nurjas korterimüügi

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Haapsalu linnavolikogu ei saa kinnitada avaliku kirjaliku enampakkumise tulemust, sest kahe ametniku eksimuse tõttu jäid täitmata kaks tähtsat tingimust.

Linnavalitsus pani läinud sügisel enampakkumisele korteri Rüütli 8a–3 alghinnaga 4000 eurot, kuid sellekohased teated jäid avaldamata Lääne Elus ja kinnisvaraportaalis City24.ee. Teade ilmus vaid linnavalitsuse kodulehel.

Määratud tähtajaks esitati siiski kaks pakkumust, kuid pärast nende avamise protokolli saatmist pakkujaile esitati linnavalitsusele vaie. Vaie juhtis tähelepanu, et enampakkumisel ei ole järgitud linnavara võõrandamise korda. Linnavalitsus leidis, et kuna rikkumised on kaalukad, ei saa enampakkumise tulemust kinnitada.

„Ametnikelt on seletused võetud, aga karistatud kedagi ei ole,” ütles linnasekretär Erko Kalev. Tema sõnul põhjendasid ametnikud tegematajätmist unustamisega. Erko Kalevi sõnul ei ole talle teada, et varem oleks sellist rikkumist esinenud.

„Tõenäoliselt pannakse korter mingil ajal uuesti müüki,” ütles Kalev.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
hea põhjendus
12 aastat tagasi

hajameelsus, mõnel jälle mälulüngad, ei mäleta kuhu 10 milli pani jne