Piirsalu rahvasprint peetakse võistlejaile tuttaval rajal

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com


21. jaanuaril peetakse Piirsalus Eesti Autospordi Liidu rahvasprindi karikavõistluste avaetapp. Samuti kuulub võistlus Hepa karikasarja ja Moskvich Liiga sprindikarika arvestusse.

Rada asub samas kohas, kus oli Läänemaa rahvaralli Piirsalu lisakatse, mis võistluse korraldajate sõnul sõitjatele väga meeldis.

“Muudatusi on rajal tehtud palju, et ei oleks rahvarallil osalenud sõitjatel eeliseid, aga rada on endiselt väga huvitav,” ütles sõitu korraldava mittetulundusühingu Kiired ja Õlised Selts esindaja Delvis Tõkke. “On kiiremaid lõike ja on aeglasemaid tehnilisi lõike, on kitsaid külavaheteid ja on ka laiemaid teid põldude vahel,” iseloomustas ta 3,1 km pikkust ja 70 protsendi ulatuses kruusal kulgevat võistlusrada. “Kogu katsel on ainult kaks šikaani. Võistlus on hästi kompaktne, ülesõit on alla ühe kilomeetri. Hoolduspark asub võistlusraja kõrval.”

Delvis Tõkke andis juhiseid ka uutele tulijatele, kuidas võistluspaika kergesti üles leida: “Risti poolt tulles, pärast Piirsalu lõpumärki tuleb keerata paremale ja oledki kohal!”

Rahvasprindi korraldajad avaldasid lootust, et sellel talvel viieaastaseks saav MTÜ Kiired ja Õlised Selts saab etapi läbi viia talvistes tingimustes. “Loodame, et võistluspäeval on rajakatteks lumi,” märkis Tõkke.

Rally.ee

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments