0

Kõrvalmaanteedel tuleb arvestada libedusega

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maanteeinfokeskuse teatel olid varahommikul enne kella kuut teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel tehtud libedusetõrjest peamiselt soolamärjad või soolaniisked, kõrvalmanteedel tuleb arvestada libedusega.

Ilm oli valdavalt pilves ja sademeteta. Kerget lund sadas Viljandi maakonnas. Saare, Harju, Rapla ja Pärnu maakonnas esines udu, piirkonniti oli udu tihe. Nähtavus udus oli piiratud. Teepinna temperatuure mõõdeti +0,5 kraadist kuni –3 kraadini.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz