Moerotid Ridala kooli lavalaudadel

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Neljapäeval, 24. novembril toimus Ridala koolis Moeshow  „Moerotid“.

Kui mullu valmistati rõivaid pakenditest, ajakirjadest, siis sel aastal oli teemaks „Vana asja uus nägu“. Kapisoppidest otsiti üles rõivad, mida enam keegi kanda ei taha. Pea poolteist kuud valmistasid klassid ette kollektsioone ja esinemiskava.

Peale esinemist said pealtvaatajad külastada töötubasid, lahendada viktoriini ja külastada kohvikut. Kohvikusse tõid õpilased ise müügiks head ja paremat. Tulu teeniti 195 eurot.

Publiku lemmikuks valiti 5. klass, kes osalesid „Moerottidel“ esmakordselt. „ Kõige parem suvine kollektsioon“ tiitli sai 8. klass ja 7. klassi tunnustati publikuga suhlemise eest.

Kõige tihedam rebimine oli 6. Ja 9. klassi vahel. Žürii lausa hilines otsuse välja kuulutamisega, kuna kokkulepet oli raske saavutada. Kuuendike kollektsioon pani vaatajad ahhetama oma lihtsusega. Imelised olid modellide soengud  ja pisidetailideni välja oli kõik ise tehtud. Lõpuklass oli tõsiselt vaeva näinud ühtsusega. Kõikidel modellidel oli algmaterjalina kasutusel vanad  pintsakud, mis viiel erineval viisil olid ära disainitud. Ka lavaline liikumine oli hästi läbi mõeldud.

Lõppotsust tuli kaua oodata, kuna žüriil oli kokkulepet raske saavutada. Võitjaks osutusid lõpuklassi neiud, kuid kindlasti ei tasu kuuendikel kurvastada, sest nad valmistasid kooli kõige vanematele tasavägist konkurentsi. Žürii tunnustas napilt võidust ilma jääjaid tiitliga „Kõige parem rebija üldvõitjaga“.

Kõik osalejad said premeeritud kooli koka Estri valmistatud tortidega. Aitäh kõigile abilistele, kes ürituse kordaminekule kaasa aitasid!

Kaidi Sits
Ridala põhikooli huvijuht

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Mario
10 aastat tagasi

All things cnsodieerd, this is a first class post