Lasteaialaste maadluspäeval Lihulas päästeti Eesti maadlust

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 
26 novembril, päeval mil Lihula linn sai 20 aastaseks, said umbes 30 viie ja kuue aastast maadlushakkajat noort Lihula lasteaias kokku, võtsid oma emad-isad kaasa ja hakkasid sumot tegema. Tegemist oli Lihula, Kehtna ja Rapla lasteaia laste maadluspäevaga.
 
Loomulikult oli tegemist suure projektiga, et Eesti maadlusele uus hingamine sisse puhuda. Ületasime maakonna piirid, integreerusime ja interpreteerisime ning asusime eesmärki täitma. Rivistasime noored üles, leppisime kokku reeglid ja andsime tuld. Mürasime, murdsime, näpistasime, väänasime, heitsime ja vedasime, tõmbasime ja tõukasime. Lõpuks kui saime naha märjaks ja kriimustatud, sõime kringlit ja jõime morssi. Treenerid sättisid ja kirjutasid, märkisid ja tegid skeeme, jagasid ja liitsid aga igat pidi saadi tulemuseks, et kõik maadlejad on väga head. Kõik noorsportlased said väärilise autasu kullatud aumedalite näol.
 
Nagu pildilt näha võib, oli tegemist põrutava ja ääretult keerulise ja absoluutselt tõsiseltvõetava Eesti maadluse päästeoperatsiooniga.
 
Janar Sõber,
maadlustreener
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments