Sirje Kaasik võitis järjekordse laulukonkursi

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Võidulaulu autor Sirje Kaasik koos Kristiinia Telleriga, kes aitas autoril laulu esitada. ERAKOGU

Eesti luteri kiriku Tooma missa lauluvõistluse võitis  Sirje Kaasiku laul „Armas Jumal, mind sa kuule”, mida autor esitas koos Kristiinia Telleriga (mõlemad pildil).
    
Esikohalaulu autor sai auhinnaks reisi Soome ja võimaluse seal oma laulu esitada. Teise koha võitsid Lea Kangur ja Urmas Kiviselg, kes said auhinnaks 100 eurot. Kolmanda koha ja 50 eurot sai Maris Lend.
    
Võistlusele tuli kokku 35 laulu, võistlus oli mõeldud rikastama Tooma missa ühislaulmist, selgitas Haapsalu muusikakoolis õpetajana töötav Sirje Kaasik. Võitjad kuulutati välja pühapäeval Tallinna Jaani kirikus Tooma missal.
   
Tooma missa tegevust Eestis koordineerib misjonär Pia Ruotsala, kelle sõnul on  Tooma missa eriline misjonitöö vorm, mis vajab mitmesugust muusikat.
    
Konfessioone ühendav Tooma missa on paljudel maadel tuntud noorte– ja perejumalateenistus, kuhu oodatakse erineva usukogemusega inimesi, ka otsijaid ja kahtlejaid. Missa on mõeldud nii kristlastele kui ka mittekristlastele. Suur tähtsus on muusikal ja oikumeenial.

Tooma missat peetakse Jaani kirikus iga kuu viimasel pühapäeval kell 17.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Signe
12 aastat tagasi

Sa oled ikka tubli- õnnitlused meie kõigi poolt!!! 🙂

mp
12 aastat tagasi

Suurepärane! Armsale Sirjele palju, palju õnne!

marina sillaste
12 aastat tagasi

Palju õnne, sa oled endiselt tubli.Kahjuks pole laulu kuulnud,kuid usun et see on imearmas.

Tore!
12 aastat tagasi

Palju õnne, kallis Sirje! Kristiina ka väga tubli!