Lääne Elu paberleht, 22. novembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

* Tuleohutusinspektor leidis, et enne kui See teatris ja vanas kinomajas üritusi teha, tuleb paigaldada automaatne tulekahjusignalisatsioon. Mõlemad asutused olid sunnitud planeeritud peod ära jätma, sest ruume kontrollimas käinud tuleohutusinspektor leidis, et need ei vasta tuleohutusnõuetele.

* Arvamusküljel väitleb Läänemaa omavalitsuste liidu endine juht Teet Kallasvee linnapea Urmas Suklesega omavalitsusliidu rolli üle.

*Kahele omanikule, Lihula vallale ja MTÜ-le Keskaegne Lihula kuuluva Lihula mõisa ühine haldamine on ummikseisu jõudnud. Laupäeval otsustas Keskaegse Lihula üldkogu, et mõisa haldamine antakse kõige täiega vallale üle. Vallavolikogu esinaine Tiina Lobja leiab aga, et see ei tule kõne allagi.

* Reedesel kokkusaamisel Noarootsis ei suutnud kohalikud veenda politsei- ja piirivalveametit uuesti üle vaatama otsust, millega lõpetatakse mehitatud piirivalve tegevus Dirhami sadamas 1. detsembrist.

* Jüri Ratase ettekanne läinud nädalal Kullamaal peetud visoonikonverentsilt, kus riigikogulane annab viis soovitust omavalitsuste eluolu parandamiseks.

* Eesti rahva ühiste jõududega valminud talgufilmi „Täitsa lõpp“ vaatas Läänemaa neljas kinos sadakond inimest.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments