Eesti jalgpallineiud tahavad homme Haapsalus võita

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti neidude U-19 jalgpallikoondis peab homme, 22. septembril kell 17 Haapsalu linnastaadionil otsustava Euroopa meistrivõistluste valikmängu Küprose vastu.

Turniiri esimeses kahes kohtumises jäid Eesti neiud 2:4 alla Poolale ja 1:6 Tšehhile. Seejuures võideti tugeva Poola vastu teine poolaeg kümnekesi mängides 2:1 ja Tšehhi vastu esimene kolmveerandtund 1:0. Küprose neiud jäid Tšehhile alla tulemusega 1:4 ning Poolale 0:5.

"Poola ja Tšehhi naiskonnad on väga tugevad ja õppisime nendest kohtumistest väga palju," rääkis Eesti U-19 koondise peatreener Keith Boanas. "Tahame Haapsalus näidata, et suudame 90 minutit keskendunult pingutada ja võtta võidu. Esimeses mängus toetas meid palju publikut, loodan, et sama juhtub homme. Tean, et ka Haapsalu linnapea tuleb meile kaasa elama."

Eesti väravas seisab Läänemaa neiu Avely Kuldsalu.

Videopilti Eesti U-19 neidude tänasest treeningust ning intervjuusid peatreeneri ja koondise kapteni Liis Lepikuga näeb täna õhtul kell 20:50 TV6 spordiuudistest.

Haapsalus toimuva mänguga samal ajal selgitavad Rakveres alagrupi võitja Poola ja Tšehhi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments