Eesti 0 : Šveits 5

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Markus Sein

Teisipäeva õhtul pidasid Haapsalu staadionil maavõistluse Eesti ja Šveitsi kuni 18aastaste koondis. Sügistuulele ja tugevale vihmale vaatamata oli pealtvaatajaid tribüünile kogunenud 200. Paraku ei suutnud Eesti noortekoondis oma Haapsalu poolehoidjaid millegagi rõõmustada. 11. minutiks oli Šveits ees 2:0 ja poolajavileks 4:0.

Esimesel poolajal sai Eesti koondis ohtlikult löögile ühe korra ja seegi pall lendas mitu meetrit üle värava. Šveitsi noormehed olid eestlastest kiiremad, tehnilisemad ja tugevamad.

Teisel poolajal domineeris endiselt Šveits, kuid eestlased suutsid keskväljakult palli paremini üle tuua. Kolm–neli korda avanes võimalus lüüa Šveitsi värava all karistuslööki ning korra raksatas pall põiklatti. Kümmekond minutit enne mängu lõppu vormistas Šveitsi koondis lõppseisuks 5:0.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments