Risti elurajooni ehitus ootab rongi tulekut

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

DCIM104MEDIADJI_0324.JPG

Raudteetrassi ja Tallinna maantee vahel asuva Siimapõllu arendamine läheks kohe käima, kui selguks, kas ja millal raudteeliiklus taas Ristile jõuab. Foto Urmas Lauri

Juba enne koroonapandeemiat üritati Lääne-Nigula vallas käima lükata mitut elamuehitusprojekti, kuid ükski neist pole veel täistuuridel tööle hakanud.

Neli aastat tagasi, märtsis 2020, võttis vallavalitsus vastu Umbaia detailplaneeringu Noarootsis, jaanuaris 2021 algatati Siimapõllu detailplaneering Ristil ning sama aasta augustis otsis Kullamaa osavald juba maamõõtjat, kes mõõdaks välja kuus elamukrunti tehisjärve puhkeala Kullamaa-poolsesse nurka.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kohalik.
52 minutit tagasi

Tundub, et ainuke arendus mis päriselt ka ennast ära õigustaks ja käima läheks on Räägupõllu planeering Orul. Üks väga ebaõnnestunud asi on se Umbaia asi seal Noarootsis. Kuhu pandi palju raha alla, aga täna tulemust ikka ei ole..

riho
1 tund tagasi

jah

kohalik
1 tund tagasi

Ehitagu barakid,teadagi kes selle rongiga tulema akkavad.

muidugi
1 tund tagasi

peaasi, et raudtee ääres oleks, kes hiljem rongi kolistamise pärast protestiks.
Tegelikult võiks kõik omaaegsed raudteed taastada, kitsarööpmelised ka. Mõelge, kui tore oleks! Bussid saaks kõik maha müüa, igale poole saaksid hipsterid kolida, kõik oleks nagu unistus.

Sonderkomando SS leutenant Hasser
3 tundi tagasi

Seda Laudteed ei tule