Haapsalu päästekomando kolis uude majja

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu komando hoone Uuemõisas. Foto: Urmas Lauri

Lipuheiskamisega anti märku, et nüüd tegutseb Haapsalu päästekomando oma uues majas Uuemõisas. Foto: Urmas Lauri

Kolmapäeva pärastlõunal heiskasid päästjad Uuemõisas Haapsalu päästekomando maja juures lipud ja veetsid esimese öö uues hoones.

Lehvivad lipud annavad märku, et päästjad on õnnetusjuhtumi korral valmis välja sõitma oma uuest asukohast. „See tähendab, et oleme kõik oma asjad ringi sättinud,” ütles komando pealik Andres Kaljura kolmapäeval Lääne Elule.

Haapsalu päästekomando senised ruumid Tööstuse tänaval olid amortiseerunud ning aasta tagasi hakati Uuemõisa ehitama tänapäevastele nõuetele vastavat komandohoonet.

Hiiu-Läänemaa päästepiirkonna juhi Hannes Aasma sõnul on töökeskkonna jaoks olulised ka jõusaalid nii sees kui ka välja. Foto: Urmas Lauri

Esimene nüüdisaegne Läänemaal

Haapsalu päästekomando hoone on esimene Läänemaale kerkinud funktsionaalne tüüpkomando. Hiiu-Läänemaa päästepiirkonna juht Hannes Aasma lausus, et uue komandohoone ehitus on läinud nii, nagu loodetud. „Väga tubli ehitaja,” kiitis Aasma. „Ja Riigi Kinnisvara AS on väga eduliselt seda projekti vedanud.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments