Kanade pidamine on muutunud populaarseks

Palivere lasteaia direktor Kerda Ledis vaatas, et kolm kana olid kahe päevaga munenud viis muna. Foto Arvo Tarmula

Eriolukorra ajal muutus kanade pidamine nii populaarseks, et tibud on otsas.

Läänemaal kanu müümas käinud Äntu mõisa tegevjuht Rein Miller rääkis, et taas saavad nad noori kanu müüma hakata juuni keskpaigast ning 13kuuseid kanu 29. juunist. Vanemad kanad tulevad Milleri sõnul müüki karja uuendamise tõttu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Covid
4 aastat tagasi

“Paar aastat tagasi oli ühel kummalisel mehel tige lehm, kes ründas möödakäijaid. Ta läks ka ekskavaatorile kallale – sama pöörane, kui mees ise, oli ka loom. Sellega sai siin igasugu pulli!” meenutab Põltsamaa valla keskkonnaspetsialist Ain Valu.

Väljavõte 04.07.2019 13:20 ERR,tuleb olla ettevaatlik!

Vedra mees
4 aastat tagasi
Reply to  Covid

Nüüd rumalate poliitikute pildumiseks munad omast käest võtta kuna süüa neid ei või ja lapsed võivad salmonelloosi haigestuda.

memm
4 aastat tagasi
Reply to  Vedra mees

Rumal jutt ,ei mingit salmonellat, munad ju töödeldakse kuumtoitudes, egas lapsed toorest muna ei söö nagu vanastitaludes oli kõige ihaldatum magus koogelmoogel s.t. vahustatud munad hulga suhkruga ja limpsitigi toorelt
Mis puutub poliitikutesse, siis vahel on küll mõni jutt ja otsus nii loll sisuga, et tuleks võtta mitmesaja pealine kanakari, et ikka jätkuks millega pilduda.
Tundke rõõmu suvesoojast ja õiteilust, sest nagu kuulda on sellega tänavu suvel defitsiit.