Mesikuma sildiga koorekarva mesi olevat tänavune müügihitt. Kreemjas mesi on alati mõnusalt pehme ja kreemjas – ta ei lähe „kõvaks” ehk ei kristalliseeru.
„Seda on mugav ka talvel süüa, kui kõik teised on juba kristalliseerunud,” selgitas mesinik Andres Tamla. Kreemjas mesi valmib lisandideta, seda tuleb vaid mikserdada.
Selle nimel, et oleks hea määrida ja moehitti tekitada, lõhutakse mee struktuuri mingi mõttetu mikserdamisega. Tänana, ei. Mesi ikka tarust, ilma töötlemiseta ja segamiseta.
Minu mesi on magus nagu musi. Ikka tahad kapaga juurde võtta.
õige mesi on ikka kristaliseerunud olnud.
huvitav et miks siis teised mesinikud pole sellise asja peale tulnud ,väga kahtlane
Tegelikult on see juba täitsa vana tehnoloogia.