Lõuna-Läänemaa jooksuhuvilised lapsevanemad lõid uue spordiklubi

Vastloodud Lõuna-Läänemaa jooksuklubi Fast Feet Estonia liikmed. Foto erakogu

Juba kaks kuud on Eesti jooksuvõistlustel osalenud uue spordiklubi, Fast Feet Estonia jooksjad. Tegemist on augusti lõpus Lõuna-Läänemaal lastevanemate vedamisel loodud uue klubiga, kuhu kogunenud suuresti just jooksuga tegelevad noored ja vanad.

Uue klubi eelkäijaks võib pidada kaheksa aastat tagasi, Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi kõrvale loodud kergejõustikugruppi selleks, et jalgpallilastel oleks mitmekülgsem treening ja eks ole ju just jooks üks olulisemaid asju ka jalgpallimängu juures. Mitmekülgsema treeningu pakkumisest kasvas aga välja tõsine tulemussport, mis mitme aasta jooksul tõi kõrgeid kohti Eesti noorte kergejõustiku meistrivõistlustelt kuni noorte meistritiitliteni välja.

Sel aastal sai kauaaegsest mõttest tegu – loodi just kergejõustikuklubi. Kõik need kaheksa aastat on tihedalt osaletud kergekjõustikuvõistlustel, oli oma nime all võistlemine ja tegevuse laiendamine loogiline samm.

Septembri keskel

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Koolipapa
3 päeva tagasi

Lihulas ongi selline latialt tase.

Mammu
4 päeva tagasi

“mitmekülgsem treening” – mis see tähendab?