Koluveres põles auto

28. juunil kell 20.17 süttis Lääne-Nigula vallas Koluvere külas põlema sõiduauto. Tõenäoliselt kütusesüsteemi rikke tõttu süttinud auto põles lausleegiga.

Päästjad asusid tulekahju kustutama, kuid sõidukit päästa ei olnud enam võimalik. Väga intensiivse põlemise tõttu hävis sõiduk täielikult ning kahjustada sai lisaks ka teekate. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud ning kustutustööd lõpetati kell 21.08.

29. juunil kell 20.15 helistas häirekeskusesse ärevuses inimene, kes teatas, et Haapsalus Raudtee tänaval võib põleda maja, kuna terve ümbruskond oli paksu suitsu täis.

Päästjad tuvastasid kohale jõudes, et inimesed tegid oma hoovis lõket, kus põletasid värskeid kuuseoksi. Sellest tõusev väga paks suits tekitas linnaelanikes ärevust ja hirmu. Päästjad käskisid lõkke koheselt ära kustutada  ning selgitasid elanikele, et niisugust lõket linnas kindlasti teha ei tohi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments