Lääne Elu paberleht laupäeval, 25. mail

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalus ööbimise eest küsitakse neljakohalisi summasid

Haapsalu majutuskohtade suvised hinnad varieeruvad enam kui kümme korda ja sõltuvad tihti sellest, milline üritus Haapsalus parajasti toimub. Majutusasutuses võib hind eri nädalavahetustel varieeruda 280 eurost 1120 euroni.

Haapsalu vähendab poole miljoni jagu investeeringuid

Haapsalu vähendab lisaeelarvega investeeringuteks mõeldud kulutusi poole miljoni euro võrra. Lisaeelarve tõmbas maha kolmest Haapsallu plaanitud suuremast investeeringust kaks. Väikese viigi ja Holmi kaldale rajatavale kergliiklusteele mõeldud 250 000 eurost jäi alles vaid 17 000 eurot, mis kulub ehitusprojekti tegemiseks.

Iloni Imedemaa avas Wiklandi elutöönäituse

Ilon Wiklandi 95. sünnipäeva eel avas Iloni Imedemaa Haapsalus näituse, mis annab ülevaate kunstniku poolesaja aasta loomingust. Kuigi Ilon Wiklandi illustratsioone on Haapsalus eksponeeritud ka varem, pole nii üksikasjalikku näitust seni olnud. „Esimest korda on tööd ajateljel,“ ütles Iloni Imedemaa juhataja Maarja Kõuts.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments