Kodukant Läänemaa otsib uut kodu

Andra Kirna

andra@le.ee

Liis Moor. Foto: Urmas Lauri

Kodukant Läänemaa juht Liis Moor. Foto: Urmas Lauri

Seni SA Läänemaaga samas majas tegutsenud Kodukant Läänemaa peab oma senisest kontorist välja kolima, sest sihtasutus, mille töötajate arv on kasvanud, toob lisaks uutele inimestele samasse majja ka seni linna turismiinfopunkti ruumides töötanud kaks inimest.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu
1 kuu tagasi

Peale “suurt ja edukat regionaalreformi”tekkisid nagu imeväel igasugused MTÜ`d ja sihtasutusesd,sest tervel hulgal Maavalitsustes tööta jäänud “väga vajalikel” inimestel oli ka leida kohake kus sooja õhku kena kopika eest edasi võngutada !

huvitav küll
1 kuu tagasi
Reply to  uskmatu

kes siis ettevõtjate vahelist koostööd organiseeriks ? Või arvatakse, et ettevõtlus edeneb ilma koostegevuseta? Ehk võtab uskmatu ise midagi eest vedada

sul
1 kuu tagasi
Reply to  huvitav küll

omal telefoni polegi või oled nii uje, et pead suuvoodrit kauplema

Küsimus
1 kuu tagasi

Aga võib olla paneks selle sooja õhu puhujate moodustise kinni, hulk raha jääks üle

loogiline
1 kuu tagasi
Reply to  Küsimus

oleks, kui kolite linnaviletsusega samasse hoonesse, oleks kõik teenused ühes kohas, seal niikui nii enamik kabinette tühjad , kuna ametnikud enamasti objektidel või välismaal