Martna kiitis koolide ühendamise eelnõu heaks

Kaie Ilves

kaie@le.ee

„Meie projektid peavad jätkuma ja meie maja peab saama rekitud,“ ütles Martna osavallakogu liige Marge Kanna osavallakogu istungil. Foto: Malle-Liisa Raigla

„Meie projektid peavad jätkuma ja meie maja peab saama rekitud,“ ütles Martna osavallakogu liige Marge Kanna osavallakogu istungil. Foto: Malle-Liisa Raigla

Martna osavallakogu otsustas täna pärast üle tunni aja kestnud arutelu kiita Martna ja Palivere kooli ühendamise eelnõu heaks.

Martna osavallakogu oleks nõus ka sellega, et Martna kool liidetaks Palivere kooli külge, mitte vastupidi, nagu eelnõus seisab, aga seda tingimusel, et Martna koolimaja tehakse korda ja uue kooli nimeks saab Martna-Palivere kool.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Palivere
1 kuu tagasi

Vaesed Martnakad, nad ei saanudki vist lõpuni aru millele nad nõusoleku andsid. Lääneranna vald tahtis ka näidata, et kui kuulekad nad on ja tegelesid jõulise liitmiste ja kustutamistega, lauldes sinna juurde kui hästi meil nüüd minema hakkab ja saame raha Lihulasse korralikku kooli ehituseks raha. Täna kui kõik on pekki keeratud, tuli välja, et raha ei saagi ))))) Nüüd Riik küsib, et härrad kuidas te plaanite seda teostada 😀 Lugege uudiseid!!!!

Palivere
1 kuu tagasi
Reply to  Palivere

Nii juhtub kui haridusvõrgu korrastamisega tegeleb Maanteameti spetsialist 😀

No
1 kuu tagasi
Reply to  Palivere

Ei saa võrrelda seda lääneranna reformiga. Teil toimumas seal arutelud ja ühendatakse. Läänerannas lihtsalt ilma aruteluda koolid kinni.

Maksame hädavareste arveid
1 kuu tagasi

Teeme kõik segasemaks- kesklinna lasteaed koosneb vikerkaare, pääsupesa ja tarekese lasteaedadest. Koolid koosnevad mitmest koolist ja vallad koosnevad mitmest osavallast.
Ei tea, kes nende sahkerdustega võidab, igatahes mitte rahvas!

nimi
1 kuu tagasi

Tõestage faktidega.

irw üles puua!!!
1 kuu tagasi
Reply to  nimi

sa oled idioot, vasja!
Töötan ise samas lasteaias!

nõukogude
1 kuu tagasi

võim on taastatud

Siil
1 kuu tagasi

Kui teisi koole on liidetud siis ikka suurema kooli külge,reg kood ka ikka suuremal alles jätta,martnakad ju võidavad sellest suured remondi summad.
Nimi ikka peaks ka jääma Palivere-Martna kool,Palivere on kiiresti arenev koht.

Jah aga
1 kuu tagasi

keegi ei keela teil oma projekte jätkata ja kooli korda teha. Aga Palivere selles osaleda ei soovi. Te ei saa ju ometi jõuga sundida (ja veel omadel tingimustel) Palivere kooli liituma? Vanasti öeldi selle kohta – mis teel tuul müürile? Ehk siis lahti seletatuna – väiksem ei saa ju suuremale koolile ette kirjutada, mida nad tegema peaks! Või tänapäeval saab?

Matu
1 kuu tagasi
Reply to  Jah aga

Miks te lahtisest uksest sisse murrate? Martna ongi ju Palivere sooviga nõus.

Pohlad
1 kuu tagasi
Reply to  Matu

Palivere soovis järgmisel aastal liitmisega tegeleda, juba selle pärast, et direktor saaks tõestada ennast, et ta ei eelista ühte kooli teisele. Hetkel Direktori facebooki vaadates siis domineerib Martna. Teiseks, võivad ilmneda uued asjaolud. Pole ju mõtet hüpata pea ees tundmatus kohas vette, võiks kõik agad välistada enne kui nii oluline otsus teha. Ja see ei olnud Palivere soov vaid üks paljudest ettepanekutest, nii käivad läbirääkimised.

Matule
1 kuu tagasi
Reply to  Matu

Lugege, ei ole ju!

maakas
1 kuu tagasi

Mis see ”rekitud” on? PS : ülekaalulisi on tõesti palju…