Lääne-Nigula oli eelarve vastuvõtmisel üsna üksmeelne

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Elle Ljubomirovi (keskel) ettepanek eraldada Oru kultuurisaalile videotehnika ja lavakardinate väljaostuks 50 000 eurot leidis Lää- ne-Nigula volikogus toetust. Foto: Urmas Lauri

Elle Ljubomirovi (keskel) ettepanek eraldada Oru kultuurisaalile videotehnika ja lavakardinate väljaostuks 50 000 eurot leidis Lääne-Nigula volikogus toetust. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula volikogu võttis neljapäeval Roostal peetud istungil rohkem kui tund aega kestnud arutelu järel vastu valla tänavuse eelarve.

Lääne-Nigula valla põhitegevuse tulud on eelarves 16,7 miljonit ja kulud 16 miljonit eurot. Eelarvet volikogule tutvustanud vallavanema Janno Randmaa jutust võis aru saada, et aastaga on vald nina vee peale saanud.

Vallavanemaga samal arvamusel oli volikogu arendus- ja eelarvekomisjoni esimees Tenno Laanemets (valimisliit Tugevad Kogukonnad).

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments