Haapsalu Herilaste võiduseeria katkes

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu Herilased. Foto: Malle-Liisa Raigla

Reedel Haapsalus Saku II liiga seitsmenda mängu pidanud korvpalliklubi Haapsalu Herilased pidi tunnistama Keila korvpallikooli paremust 62:78.

Haapsallased ei saanud mängu alguses käima ja külalised hakkasid kohe eest ära minema, juhtides enne esimese veerandaja lõppu 13 punktiga.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vana kala
5 kuud tagasi

Midagi on mäda. Kunagi kui Haapsalu meistriliigas mängis, olid omad Haapsalu mängjad, kes viisid meeskonna tippu – lass, proos, tuisk, suurkuusk, lumiste, serg, luiga, sukles. meenuvad veel ristmägi, seppel, keegi dorch. Võideldi niiet veri ninast väljas. Hiljem kui tulid kärp ja hendrikson, siis kuidagi vajus ära.
Aga nüûd terve võistkond mingeid tundmatuid täis. Palju neid haapsaluga seotud on? Võitlust pole ollagi. Mis herilased nad on kui kaitses lasevad teha noortel poistel 1:1 ära. Visketabavus ikka masendav eriti vabavisked.
Ja see on alles 2. Liiga. Esiliigasse jõudes hakatakse välismaalt juba tooma?

Puzikov
5 kuud tagasi
Reply to  Vana kala

Olen vaadanud sama asja, et mingit võõrast kaadrit on tiim täis tassitud.

Sops
5 kuud tagasi

Ühel poolel jooksid platsil noored poisid, teisel poolel hingeldades vanad pullid aga noortele võimalust ei antud. Kust need kogemused siis tulevad, kui omasugustega mõõtu võtta ei saa isegi suures kaotusseisus olles.