Uspenski ja Pank olid Leedus võidukad

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kevin Uspenski (paremal) sai konkurentidest vaevata jagu. Foto: erakogu
Kevin Uspenski (paremal) sai konkurentidest vaevata jagu. Foto: erakogu

Leedus Šiauliais peetud rahvusvahelise alaliidu U20 maadlusturniiril said nii Kevin Uspenski kui ka Eerik Pank esikoha.

Šiauliais Rimantas Bagdonase turniiril osales kümme riiki, sellegipoolest oli treeneri Aap Uspenski sõnul meie maadlejatel vastaseid vähe – Kevin Uspenskil kaks leedulast ning Eerik Pangal kaks leedulast ja korealane.

Kehakaalus –97 kg võistelnud Kevin Uspenski alistas mõlemad vastased ülekaalukalt. Üks neist oli Aap Uspenski sõnul selline, kellele Kevin veel paar aasta tagasi alla jäi. Ka raskekaalus võistelnud Pangal polnud vastastega muret. „Kõik matšid ühte väravasse, vastastel võimalusi ei tekkinud,” iseloomustas Aap Uspenski mõlema läänlase võistlust.

Kolmas samas vanuseklassis rahvusvahelistel võistlustel silma paistnud maadleja Robin Uspenski vigastuse tõttu Šiauliai turniiril ei osalenud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments