Urmas Reinsalu: elu ei käi poliitilises virtuaalsuses

Isamaa juhi Urmas Reinsalu sõnul pakub tema erakond positiivset alterternatiivi praegusele valitsuse. Foto: Malle-Liisa Raigla

Isamaa juhi Urmas Reinsalu sõnul pakub tema erakond positiivset alternatiivi praegusele valitsuse. Foto: Malle-Liisa Raigla

Reedel Haapsalut ja Läänemaad külastanud erakonna Isamaa juht Urmas Reinsalu sõnul vajab Eesti poliitika positiivset alternatiivi, Eesti on ühiskonna lõhki kiskumiseks tema sõnul liiga väike.

Reinsalu kohtus Haapsalus piirkonna liikmetega ja jälgis Haapsalu koalitsioonileppe allkirjastamist valimisliidu HaRi ja nelja varem Keskerakonna fraktsiooni kuulunud Haapsalu linnavolikogu saadiku vahel.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jenkem
5 kuud tagasi

Demokraatlikust riigist on meil asi kaugel…. Kui kaja ütleb siis niii on PUNKT!
Diktaktuur on tore….

Vot siis
5 kuud tagasi

Kui Reinsalu mõistab asjaolu, et sooja õhu võngutamine ei aita ja vaja on reaalseid tegusid. Kõik Isamaa nn suured valimislubadused on realiseerunud läbi ühe teise erakonna toetuse ja tegevuse ehk Isamaa ise on tegelikult poliitikas suures pildis marginaalsus oma populaarsuse harvade tõusudega ehk nad on kaotanud usaldusväärsuse oma põhiväärtusest kaugenemise teel. Heaks näiteks on, et automaks on neile kordades tähtsam, kui samasooliste abielu vastasus või perekonna tähtsustamine jne. Eesti poliitikas on vaja uut erakonda ja pigem, mis on tehnokraatiast kantud.

ega
5 kuud tagasi

jah, rohkem poliitilise virtsa sees