Välisministeerium soovitab vältida igasugust reisimist välismaale

Foto: Pixabay

Eesti välisministeerium laiendas neljapäeval reisihoiatust ning soovitab inimestel hoiduda igasugusest vältimatust reisimisest välisriikidesse, ütles neljapäeval välisminister Urmas Reinsalu ERRile.

Reinsalu põhjendas reisihoiatuse laiendamist viimase kahe nädala jooksul toimunud haigestumise kasvuga Euroopas – kui kaks nädalat tagasi oli nakatumisnäitaja 100 000 elaniku kohta 16, siis nüüd on see Euroopas tõusnud 46-ni.

„Soovitus on nagu kevadel esimese faasis, et hoiduda igasugusest vältimatust reisimisest välisriikidesse,” ütles Reinsalu.

Läti võimalike reisipiirangute kohta ütles Reinsalu, et Läti valitsus teeb otsused reedel, kuid temale teadaolevalt ei ole lõunanaabritel plaanis taastada statsionaarset piirikontrolli, küll võidakse teha põhja- ja lõunapiiril pistelist kontrolli.

Soome andis Eestile sarnaselt hiljuti universaalse reisihoiatuse ehk kutsus oma kodanikke üles välisreisidest hoiduma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Logistik
3 aastat tagasi

Kõik on õige, aga kõik mis puutub rallisse siis see on kõrgemal igasugustest soovitustest ja reeglitest. Tulevad ju inimesed kõikjalt maailmast siis kokku, neile ei kehti mingid piirangud. On issand jumal ja siis kohe ralli. Miks siis osale inimestele on piirangud ja osale mitte?