Iloni Imedemaa näitus „Vanaema ja vanaisa juures“ jätkub jaanuarini

Lääne Elu

info@le.ee

Iloni Imedemaa juhataja Maarja Kõuts näitusel „Vanaema ja vanaisa juures”. Foto Urmas Lauri

Iloni Imedemaa pikendab imedemaa teise korruse galeriis üleval olevat näitust „Vanaema ja vanaisa juures” tuleva aasta 7. jaanuarini.

Otsus pikendada näitust tuli Iloni Imedemaa juhataja Maarja Kõutsi sõnul seetõttu, et külastajate tagasiside oli väga positiivne ja jätkuv suur huvi näituse vastu annab märku sellest, et külastajaid jagub ka sügis-talvekuudele.

Näitusel saab näha laia valikut Ilon Wiklandi originaaltöid – nii 1950. aastatel loodud tušijoonistusi kui 2000. aastate alguses valminud värviküllaseid akvarelle. Samuti on toodud vaataja ette haruldasi perekonnafotosid Ilon Wiklandi vanavanematest ning lapselastest ja lapselapselastest.

Wiklandi loo ja loomingu kaudu saab sellel näitusel esile tõstetud vanavanemate olulisus meie kõigi elus. Mälestus vanavanemate kannatlikust meelest, armastusest ja hoolest, õhtuti jutustatud muinaslugudest, põnevatest vanakraami täis pööningutest ja looka kaetud toidulaudadest jääb alatiseks meiega.

Iloni Imedemaa on avatud kolmapäevast pühapäevani kell 11-17 aadressil Kooli 5, Haapsalu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments