Galerii: noored jooksid liikumisraskustega laste toetuseks

Andra Kirna

andra@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 24

Fotod Andra Kirna

Erkkollastes särkides Haapsalu koolilapsed jooksid reedel Haapsalu staadionil 18. korda toimunud Mesikäpa heategevuslikul teatejooksul, millega kogutakse raha õnnetuse või haiguse läbi liikumisvõime kaotanud laste raviks.

Haapsalus tervitas jooksjaid Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse (HNRK) juht Toomas Danneberg ja jooksude avastardi tegid samuti HNRK noored, kes koos ravimeeskonnaga läbisid lühema distantsi.

Kokku jooksis Haapsalu staadionil 51 võistkonnas 408 noort. Iga võistleja läbis ligikaudu 200meetrise distantsi. Kuna Mesikäpa jooksudel pole tähtis võit vaid osavõtt, siis paremusjärjestust ei selgitata.

Mesikäpa teatejooksu joosti sel aastal 28 Eesti linnas ja asulas. Mullu oli osalejaid üle 22 000. Tallinnas tervitas jooksjaid president Alar Karis.

Heategevusjooksuga kogutud raha läheb sel aastal HNRKle suhtlusroboti ostmiseks.

Jooksjate seljas olnud kollast Mesipäpa jooksu särgi seljal telefoninumber 9007777 – iga kõnega sellele numbrile annetab helistaja suhtlusroboti ostmiseks 7 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments