Haapsalu raudtee tuleb koos uudsete lahendustega

Rein Riisalu. Foto: Peeter Langovits

Rein Riisalu. Foto: Peeter Langovits

Haapsalu-Rohuküla raudtee ehitamisel ei keskenduta vaid rööbaste mahapanekule, vaid kasutatakse mitmeid innovaatilisi lahendusi.

Ametnike välitööpäevade transpordiseminaril oma nägemist Haapsalu-Rohuküla raudteest tutvustanud SA Läänemaa raudteeprogrammi direktori Rein Riisalu sõnul on raudtee taastamisel eesmärgiks pikk perspektiiv, et ei kasutataks lahendusi, mis 20–30 aasta pärast aeguvad.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
39 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uus
7 kuud tagasi

raudtee tuleb innovatiivne ja kohalikust materjalist, nimelt puust, puitehitiste päralt on tulevik, ehituseks kasutatakse moodsat 3d printimist, rongid töötavad päikese- ja tuuleenergia baasil, kui seda ei jätku, siis ka kohaliku metsamaterjaliga, haapsalu kollidz hakkab juba uue erialana ettevalmistama vedurijuhte-katlakütjaid-liiklusspetsialiste.

riho
7 kuud tagasi

jah

Tasku filosoof
8 kuud tagasi

Mis ma siin siis näen, 36est kommentaarist saab lugeda 13st, halastamatu vassimine on tabanud ka kohalikku tsensuuri.

Sokk
8 kuud tagasi

Lugege mu huultelt

Sahh
8 kuud tagasi

pole ikka abi küsimas käinud veel? Jälle see ekre luulu peas, ilma selleta kohe ei saa. Muidu ekre valija on ka sinu kallis kaasmaalane. Igalühel oma nägemus teemadest, seda ei või ometigi pahaks panna, erinevus pidi ju rikastama või mismoodi see teie iidol ütleski!?

võtke
8 kuud tagasi

papid ka kampa, nood ka ootavad igavesti millal keegi kes on kusagilt ülestõusnud maapeale tagasi kukub

Maku
8 kuud tagasi

Ootan Sa läänemaa raudteeprogrammi nõuniku esimese asetäitja arvamust asjast. Direktoriga on asi selge. Samas kas ka sana programmi osakonnajuhataja on ka ikka sama meelt. Kuradima hästi elame.

Maksame hädavareste arveid
8 kuud tagasi
Reply to  Maku

Nagu märkasime, pole sihtasutus siiani peale hea palga saamisele veel millegagi hakkama saanud!

Jaan
8 kuud tagasi

Kas kajake juba astus tagasi või lubas raudteed kui ta rahule jäetaks.

Ehh
8 kuud tagasi
Reply to  Jaan

Ei see sul tagasi astu, võimuiha on moraalist suurem kordades. Küll jutt kõik tulevaks esmaspäevaks ilusaks räägitakse. Pallju on pimesi uskujad ka, kui sotsiaalmeediast tema toetajate kommentaare lugeda. Ajalugu pole muutunud ja kaks Eestit on ikka edasi. Imestama paneb ainult, et kui oli väheke teine valitsus korraks, siis see pidi laiali minema, kui Mart tahtis oma rahva käest küsida, kas abielu on püha. Nüüd aga kui ujuvad pinnale igasugused kahepalgelised skeemitamised, moraalitu mingi pildiskandaal, maksutõusu ja uute maksude määramise olematu mandaadi eiramine jne, siis pole probleemi üldsegi. Moraalitu ühiskond = haige ühiskond

Abcmas
8 kuud tagasi

Meeldiv kuulda,et tuleb moodne raudtee! Ja peaministrid ja valitsused tulevad ja lähevad….

Lääne Elu
8 kuud tagasi

Küll ta tuleb, Peaministri elukaaslane ise lubas kogu oma firma kasumi annetada raudtee hüvanguks.