Lihulas kohtusid jalgpallimängus piirkonna spordiveteranid

Lihula spordiveteranid. Foto: Anett Kumm
Lihula spordiveteranid. Foto: Anett Kumm

Neljandat aastat järjest kohtusid Lihula palliplatsil kunagised sporditähed.

See spordisündmus on viimastel aastatel ületanud ükskõik millise teise spordivõistluse huvi selles piirkonnas. Laupäeval ilusa ilmaga peetud jalgpallimängu tuli jälgima 200 silmapaari. Tegelikult võis olla pealtvaatajaid isegi rohkem, sest neid tuli mängu käigus ka koguaeg juurde.

Kuid tähtsaim on selle mängu juures hoopis muu. Samale palliplatsile astuvad ju mehed, kes kooliajal, 35-45 aastat tagasi ise sportisid ja kes Lihula koolile erinevatel spordialadel suurt au tõid.
Kindlasti on pealtvaatajatele väga suur rõõm näha palliplatsil nende endi koolikaaslasi, sõpru ja meie oma Lihula poisse.

Säärane kokkusaamine toob meelde Lihula keskkooli/gümnaasiumi spordi hiilgeajad, mille lõid just need samad spordimehed. Sest mängijate seas oli endisi Eesti meistreid korvpallis ja kergejõustikus. Mängu kommenteeris pikaaegne korvpallitreener Paavo Veermäe. Külalistena tegid kaasa kohtunikuna tegutsenud samalt väljakult kasvanud tippjalgpallur Rocoo Mõtt ja end Lihula meeste vastu proovile pannud JK Vaprus peatreener ning endine Eesti koondislane Igor Prins.

Kokku sai üks väga tore ja meeleolukas mäng. Kõik jalgpallurid kandsid ühesuguseid särke, kuid eristas neid ainult seljal olev number, mis tähistas mängija vanust. Mäng oli ääretult sõbralik aga ka väga hea tempo ja nagu pealtvaatajate seast kostus-väga meisterlik. Sest ega endistel spordimeestel ju oskused kuhugi ei kao.

Mõlemad meeskonnad lõid väravaid. Rahvas elas igale pingutusele kaasa, DJ Ivar lasi vinüülplaatidelt just selle vana hea aja muusikat. Mehed ja rahvas möllasid. Vaheajal toimus pealtvaatajatele täpsuslöökide võistlus. Töötas puhvet. Kõik said osa väärt laupäevasest jalkapäevast.

Pärast mängu võtsid mehed ühte rivvi rahva ette ja said suure aplausi osaliseks. On suur rõõm korraldada ja pakkuda meie oma spordisangaritele toredat mängu ja meeleolukat kokkusaamist. Järgmisel aastal toimub sõprusmäng juba viiendat korda. Juubeli puhuks tuleb kindlasti midagi erilist välja mõelda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments