Lääne-Nigula remontis reservfondist lasteaeda

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Taebla lasteaed. Foto: Malle-Liisa Raigla

Lääne-Nigula vald eraldas reservfondist Taebla lasteaia sõimerühma põranda remondiks üle 4000 euro.

Lääne-Nigula vallavanema asetäitja Katrin Viks ütles Lääne Elule, et sõimerühma põrandakate oli kulunud ja katki ning see vahetati ära. Töö läks maksma üle 5000 euro, millest üle tuhande oli Taebla osavalla investeeringuteks mõeldud raha. Et korda teha tuli ka Taebla lasteaia tara, siis sai investeeringute raha otsa ja Lääne-Nigula vallavalitsuse otsusega võeti reservfondist lisa.

Taebla lasteaia aia lappimine läks maksma üle 10 000 euro.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
krõmpsluu
4 kuud tagasi

Lääne-Nigula vallas ei saa enam tasuta surragi.Vaene mats kes on neid üle 30-ne aasta oma maksudega üleval pidanud peab nüüd enne suremist sõlmima vallaga rendi lepingu kui tahab surnukuuris pikutada,10 eurikut ööpäev,lepingu alune paber ja printimine 15 senti.Vallamaja on juba kangesti ühe teise majaga sarnane kus ka iga liigutus maksab.

jogajale
4 kuud tagasi
Reply to  krõmpsluu

Mis Sul siinkohal probleemiks on?

Hellat
4 kuud tagasi
Reply to  krõmpsluu

Milles on probleem? Jälle on kõik valesti?