Juhtkiri: nii et pilpaid lendab

Lääne Elu

info@le.ee

Juura on õigluse ja headuse kunst. Kui seda kunsti kõrgel tasemel valdav Tallinna ringkonnakohtunik Virgo Saarmets tegi sel nädalal otsuse Metsküla kool kaitseta jätta ning andis kohalikule omavalitsusele vabad käed see kinni panna, siis mõistis kõrgesti austatud kohtunik küll õigust, aga õiglus ja headus jäid tahes-tahtmata kõrvale.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mati Põdra
10 kuud tagasi

Kas see kohtunik ka tegelikult õigust mõistis pole veel välja selgitatud. Need lapsed, kes peaks valla arvates kooli vahetama, jäävad ilma oma peamisest õigusest saada haridust koolis, mis vastab nende vajadustele parimal võimalikul moel. Need lapsed jäävad ilma ka nende tervist, sealhulgas vaimset tervist säästvast päevakavast. Ja nii edasi. Põhiline – ka lapsed jagatakse võrdseteks ja veel võrdsemateks. Keegi polegi kunagi arvanud, et Lihulas ei võiks praeguse asemel olla korralikku koolimaja. Juba ammu oleks võinud, sellel ajal kui oli veel neli valda. Koonga vallas tehti, Hanila vallas tehti, Varbla vallas tehti. Aga näe, Lihula vald oma laste olmetingimustest ei hoolinud.… Loe rohkem »

Rahvuslane
10 kuud tagasi

Ootame uudist, et see mõttetu “valitsus” lendab pilbasteks!
Tegutsege!!

IRW
10 kuud tagasi

Kohtunik peabki seadusi täitma

juhtoinas
10 kuud tagasi

oi, oi, oi, oi oina lugu,

vihakõne
10 kuud tagasi

Ei ole hea tava liberaalses demokraatlikus õigusriigis kohut ja kohtunikku kritiseerida, see jäägu natsiriikidele.

K.s
10 kuud tagasi
Reply to  vihakõne

Sinnapoole olemegi ju seitsmepeni saabastega kappamas, Suur Orav juhiks…

ära
10 kuud tagasi
Reply to  vihakõne

sa jumala eest lase mõnel tuttaval omal juukseid lõigata, su kohtusaaga ei lõppe siis kunagi