Algkool saab spordiväljaku

Foto: Malle-Liisa Raigla
Haapsalu linna algkool saab sügiseks kauaoodatud spordi- ja mänguväljaku. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu linna algkool saab uue õppeaasta alguseks uhiuue spordi- ja mänguväljaku, mis jäi eelmisel aastal, kui koolimaja renoveeriti, ajanappuse tõttu rajamata.

Haapsalu ehitusnõuniku Aivar Seina sõnul on mänguväljaku ossa plaanitud ronimisvahendid, spordiväljaku ossa kaugushüpperada ja atraktsioonid, mis aitavad tasakaalu hoida, samuti rippumiseks ja lõuatõsteks sobivad vahendid. Osa atraktsioonidest paigutatakse noortekeskuse taha, osa algkooli korvpalliplatsi juurde. Kokku läheb koolile spordiväljaku ehitamine maksma ligi 70 000 eurot, Haapsalu linnavalitsus oli varem arvestanud 140 000 euroga. „Läks tõesti odavamaks,” ütles Sein.

Spordi- ja mänguväljaku rajab algkooli õuele Tiptiptap OÜ. Lepingu järgi peab väljak valmis olema 4. septembriks. Kokku soovis algkoolile spordi- ja mänguväljakut rajada neli ettevõtet.

Väljaku valmimine oli esialgu plaanis juba eelmise õppeaasta alguseks, kuid kuna algkooli ehitajal võtsid tööd plaanitust kauem aega, lükkus väljaku rajamine sellesse aastasse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kartus on
9 kuud tagasi

Nüüd 2x korda odavam? Kas tulemuseks võime arvestada säästutulemusega, kehvakese asjaga?