Omavalitsused maksid mullu ametnikele heldelt lisatasusid

Kõrgeimat palka saavad vallajuhid.

Kõrgeimat palka saavad vallajuhid.

Neli omavalitsust – Haapsalu. Lääne-Nigula, Vormsi ja Lääneranna – maksid möödunud aastal ametnikele kokku ligi 76 000 eurot palgalisa.

Summa hulka on arvestatud nii preemia, lisatasu täiendavate tööülesannete eest kui ka öötöö, ületunnitöö ja riigipühal tehtav töö.

Kõige rohkem maksis mullu ametnikele põhipalgale lisaks Haapsalu linnavalitsus – kokku aasta jooksul veidi enam kui 46 000 eurot. Preemiata jäid vaid linnapea ja aselinnapead ning lühikest aega ametis olnud taristuspetsialist Priit Martin.

Kokku said möödunud aastal ametis olnud 114 omavalitsuse töötajast preemiat või lisatasu 71. Neist kõige kopsakama palgalisa, aasta jooksul enam kui 6000 eurot, sai ametist lahkunud Haapsalu taristuspetsialist Sirli Vaksmann.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
43 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Irvikkass
10 kuud tagasi

Ei tea, mille eest Martin Tee küll palgalisa saada võis? Kas tõesti tagantjärele, seaduste rikkumiste eest abivallavanemana?

Mida
10 kuud tagasi

Maa vaesemate omavalitsuste hulka viimise eest said preemiat vä?
Loodan, et saavad midagi ilusat osta.

põrupõhja jyrka
10 kuud tagasi

tsirkust tegevaD PARLAMENDI saadikud peaKSID tasuta
kisklema ja MH käsul mööblit purustama!

Maksame hädavareste arveid
10 kuud tagasi

Ja kus linna taristu siis on!
Ei teid, ei kiiret internetti, ei puid, ei ole randa! Merelinn, mis!

Tee meister
10 kuud tagasi

Praegu saaks nende preemiarahadega kasvõi linna peatänava korda!
On ikka sosssepad!

Mimi
10 kuud tagasi

Ega meil taristu eest makstud vaid taristunõunikule maksti. Taristu jaoks enam ei jätkunud 😀

Nimi
10 kuud tagasi

Le võiks oma avaldafus artikleid ikkagi õigesti vormistada. Paljud inimesed, kes väljatoodud on lihtsalt oma palgaandmetega välja toodud ja lisatasu pole kordagi makstud

Huvitav
10 kuud tagasi

Huvitav, mille eest L-N vallas Kausile preemiat maksti? Kas Vana-Taebla vee ja kanalisatsiooni kiire arenduse organiseerimise eest . Viimase 25 aasta suurprojekt ju ikkagi

Valdo
10 kuud tagasi

Jah ja nii lõhestatakse meie ühiskonda! Ajakirjanik kirjutab ja ma-a-a-auba-ised loevad.

Toomas Hendrik Irwes
10 kuud tagasi

Puuraidur sai ka preemiat?

keegi
10 kuud tagasi

kohalikest võiks siia komentaariumi kirjutada, mida see palju oodatud ja tuntud seltsimees seal vallas siis kõike ,mis lubatud korda saatis või ei saatnud, praegu ju lihtne ta tegevusele hinnangut anda, reisis ja soleeris seal niisama, või on vallaraval ka millegagi kiidelda ning need tema soovitajad võiks ka nimepidi esile tuua. et edaspidi valikuid teha. kaugemalt jälgijana olen aru saanud, et tuulikute püstitamise lobistina ta on arendajate kiituse ära teeninud preemia näol, kahjuks valla kassast. rändvallavanemad on läänemaal uus, aga negatiivne nähtus kahjuks.

linlane
10 kuud tagasi

Lisaks palgale saavad nimekamad mehed veel lisatasusid mis välja ei paista – tasud allasutuste nõukogudesse kuulumise eest.