Võrkpalli Läänemaa meister on Keila

Lääne Elu

info@le.ee

Läänemaa meistrivõistlused võrkpallis võitis Keila võistkond. Foto: erakogu
Läänemaa meistrivõistlused võrkpallis võitis Keila võistkond. Foto: erakogu

Pühapäeval, 26. märtsil toimusid Panga spordihoones Läänemaa lahtised meistrivõistlused võrkpallis naiskondadele, mille võitis Keila.

Teise koha sai VK Hani ja kolmanda koha VK Kramp. Kokku osales võistlustel kaheksa naiskonda. Lisaks poodiumile tulnud võistkondadele osalesid ka VK Haapsalu, Turba, Taebla, VK Kosmos ja Fööniks.

Võistkonnad jagati loosi teel kahte alagruppi: Alagrupp I – VK Haapsalu, VK Kosmos, VK Kramp, Fööniks Alagrupp II – VK Keila, Turba, VK Hani, Taebla.  Poolfinaalidesse pääsesid VK Hani, VK Kosmos, VK Kramp ja VK Keila.

Võidunaiskod oli koosseisus: Keili Klemmer, Marget Pähkel, Kristiina Treter, Kadi Jukkum, Marleene Vompa ja Karen Oja.

Läänemaa meistrivõistlused korraldas koostöös Spordiliit Läänelaga VK Haapsalu. Selleks, et populariseerida Läänemaal rohkem võrkpalli ja pakkuda ka kohalikele naiskondadele tihedamat konkurentsi oli tegemist lahtiste meistrivõistlustega.

Korraldaja võistkond pidi sel aastal pidi leppima viienda kohaga. VK Haapsalu mängis koosseisus: Ana Laura Kaasik, Kelly Siil, Kärolis Kungla, Kerda Ledis, Greete Tikerpuu, Annabel Saar ja Triin Heilu.

Turniiri parimaks mängijaks valiti Ingrit Lang (VK Hani) ja parim sidemängija oli Marleene Vompa (VK Keila).

Greete Tikerpuu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments