Lääne Elu paberleht laupäeval, 4. märtsil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Risti perearst lõpetab aprillis töö

Ristil perearstiteenust osutanud Medicum lõpetab aprilli lõpus Läänemaal töö ja ligi 1600 patsienti jäävad perearstita. „Arsti ei ole,” põhjendas Ristil tegevuse lõpetamise Medicumi juht Tõnis Allik. Senine Risti perearst Artur Anson lahkub, sest asub õppima residentuuris.

Emily Cramer – tüdruk, kes unustab end raamatusse

Andres Ammase fondi väikese lugeja auhinna pälvinud Emily Cramer mängib flööti ja korvpalli ning loeb aastas läbi endakõrguse virna raamatuid.

Ajalooõpetaja Kalle Lõuna: mustvalgeid vastuseid ajaloos sageli ei ole

Tänavu sai Andres Ammase stipendiumi Läänemaa ühisgümnaasiumi (LÜG) ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Kalle Lõuna – Läänemaa kooliajaloolane, LÜGi muuseumi hoidja ja mälumänguentusiast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nimi kohalik
1 aasta tagasi

Sellel Medicumil on ju perearste rohkem, miks siis kedagi teist ei saadeta siia? Ehk on hoopis sedapidi et firmale on see maal käimine liiga kulukas ja nüüd öeldakse et praegune arst ei saa enam käia?

Vaatleja
1 aasta tagasi

Kas nii ongi ,et Risti jääb ilma arstita? Mis on lahendus? Miks ei ole sellega tegeletud siiani?

oleks
1 aasta tagasi

nüüd risti sildki valmis, oleks ehk abi olnud