Haapsalu linnavalitsus koos arhitektidega veel valib uue hoone lahendust

Haapsalu linnavalitsus kipub lossiplatsile. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu linnavalitsus kipub lossiplatsile. Foto: Malle-Liisa Raigla

Täna koguneb Haapsalu linnavalitsus koos arhitektide liiduga kolmandat korda, et ühiselt välja valida uue linnavalitsuse hoone lahendust.

„36 tööd – on, mida arutada,” ütles Sukles. „On väga tugevaid töid ja on vähem tugevaid töid.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
millegi
1 aasta tagasi

igava asemel võiks olla näiteks tagurpidi või viltune maja, mõni tuleks ikka kaema ja tooks raha siia kanti

Peata linnapea
1 aasta tagasi

Marmorit ja sambaid tahaks seal näha. Kõrgeid 4-5m lagesid ja kuldset katust. Et ikka meie linna rikkus oleks kaugele näha….see muidugi on hea nali arvestades, et linn upub võlgadesse. Elu juba nagu venemaal. Võim elab omas maailmas ja rahvas enda omas. Seda see Sukles seal venemaa sõpruslinnas ilmselt õppimas käis.

Mania grandiosa
1 aasta tagasi
Reply to  Peata linnapea

Linnal on ju Bürgermeistri holm (nimi asjakohane). Kupataks kogu lv sinna. Nemad ei segaks meid, meie neid.

Mul kah ettepanek
1 aasta tagasi

Selle uue maja võiks ju hoopis linnusehoovi teha, seal ka suur tühi plats. Ülejäänud hoovi saaks linnavalitsuse parklaks muuta.

Klombitud kivi
1 aasta tagasi

Peaasi, et arhitektil ei läheks meelest peatänavaga sarnaselt moderne kivisillutis maja ette laotada, et see kuradi käkerdis meelest ära ei läheks.

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi

Miks ei võiks seda praegust veidi kõpitseda? Asukoht on ju hea ja kuna Haapsalu linn on suur ja lai ning väga paljudel inimestel,kellel autot pole, linnavalitsusse asju ajama tulles, on praegune asukoht bussijaamale palju lähemal kui seal tagalinnas oleks.

Linna rahvas
1 aasta tagasi

Saaks mõne tänava korda parem….

Ehh mis
1 aasta tagasi

Praegune renoveerige korrushaaval ära ja ongi väga hea ju. Super koht see praegune , milleks keerulisemaks ja raskemaks teha. Kuidagi kipub siis riigis nende riigiehitusasjadega olema, et keeratalse kõik peapeale, pärast on veel jamasid mitu aastat järgimööda lahendada ja keegi midagi ei saa aru. On ju

Kaja kaikamehed
1 aasta tagasi
Reply to  Ehh mis

Raha on palju, aga jagub seda ainult ametnikele ja refivaraste toetajatele. Kõik mis rahvale vajalik on, keeratakse kraan kinni ja öeldakse, et raha pole…. kuigi elektrihindadega otseselt rööviti 2022 a rahvalt ca 1,5 miljardit.

John
1 aasta tagasi

Linnavalitsus, selle asemel, et tegelda oma pesa mugavdamisega, võiks hoopiski esmalt lõpetada poolikud tööd (Metsa ja Raudtee tänavad jm) ning siis mõelda. Õhtuti linnas liikudes on majad pimedad, nagu kummituste linn, kuhu sobib igati õudsate filmide festival.

seal
1 aasta tagasi
Reply to  John

terendub ju kellelegi ehitusraha mida annab hästi õhuga täita ja jagada

113
1 aasta tagasi
Reply to  seal

ehitaja juba ammu paikas

ilus, kaasaegne tuleb
1 aasta tagasi
Reply to  John

On ikka jaksu viriseda iga asjaga. Kui linnavalitsus uut hoonet ei tee, ega see veel Metsa tänavat korrasta – erinevad asjad.

Ehh mis
1 aasta tagasi

Pole ju iga asjaga uue hoone ehitamine! See praegune hoone on ju syperlyx, kui see kaasajastada. Asukoht hea ja ruumi kah piisavalt. Tundub lihtsalt, et aetakse asja jällegi valepidi

Linlane
1 aasta tagasi
Reply to  John

Ärge kukkuge linnapead õpetama (seda ta kohe kuidagi ei kannata). Temast targemat pole olemas (selline on ühe mehe arvamus 🤓). Kui linnapea on otsustanud, et uus maja peab tulema, siis nii jääb …

maja
1 aasta tagasi

võiks tulla, kas viis, – või kuusnurkne, selleks ajaks kui ehitama hakatakse võib kõik siin ilmas muutuda