Majaehitaja reklaamib end kopteriga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Reklaamhelikopter. Foto: Henri Bekmann
Reklaamhelikopter. Foto: Henri Bekmann

GreenCube’i majaehitust reklaamivad Risti-Virtsu maantee veeres Ameerika politseiauto, mootorpaat ja nõukogudeaegne veoauto GAZ-52. „Oleme olnud end reklaamides klassikalistest raamidest väljas,” tõdes firma omanik Henri Bekmann. Peagi hakkab ta mööda sõitvaid kliente püüdma helikopteriga.

„Mul oli trennist nädal aega pausi, pidin midagi tegema ja mõtlesin, et ehitan oma viiekuusele pojale mängumaja asemel hoopis helikopteri,” ütles Bekmann. Nii klopsiski ta tootmisjääkidest kokku lennumasina. „Siinkohal tasub ka mainida, et tegemist on esimese Lihulas ehitatud helikopteriga.”

Kopter on praegu tehase hoovil. „Aga edasi läheb Kirblasse, sinna, kus varem oli reklaamiks näidissaun. Tegime kopteri veel ilusamaks, järgmisel nädalal viime ära,” ütles Bekmann.

Kui poeg sirgub, toob Bekmann kopteri linnuseastangu serval kerkiva maja liivakasti äärde.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kaido
1 aasta tagasi

Oligi vennike juba ammu lehest kadunud. Tegu siiski pole läänemaa ettevõttega. Võiks siis avaldada ka sarnaseid uudiseid võrumaalt.

nimi kohustuslik
1 aasta tagasi

Jaan Tatikas?

En.
1 aasta tagasi

Ma küll tervitan kodumaise tootevaliku avardumist. Puukulbid, võinoad ja lõikelauad hakkavadki ära tüütama. Vahelduseks võiks kasest-kadakast toota mobiiltelefone ja päiksepaneele. Kasvõi rasketehnikat ärakingitud haubitsate asemele.