Parempoolsete nimekirjas kandideerib kaks läänlast

Lääne Elu

info@le.ee

mihkel palk

Parempoolsete nimekirjas kandideerivad riigikokku haapsallane Mihkel Palk ja Haapsalust pärit Kerli Elbrecht.

Erakond Parempoolsed esitasid eile riigi valimiskomisjonile 125 kandidaadist koosneva täisnimekirja märtsikuisteks riigikogu valimisteks.

„Parempoolsed lähevad valimistele tugeva nimekirjaga, kuhu kuulub 125 oma ala eksperti üle Eesti,” ütles erakonna esimees Lavly Perling. „Nimekirjast leiab palju uusi inimesi, kes pole varem poliitikas osalenud, aga nüüd on nad otsustanud tulla, sest aeg on selline, mis ei lase kõrvaltvaatajaks jääda. Nende kogemused era- või riigisektoris tulevad meie riigi juhtimisel kasuks, nad esindavad poliitikas hädavajalikku mõistuse häält ja neil on selge visioon homsest Eestist. Kõiki neid inimesi koondab jagatud maailmavaade, töökus ning tahe seista oma riigi eest.“

12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Imelik
2 kuud tagasi

Karjäärinaine, riigisektor, parempoolne, ekspert, mõistuse hääl, visioon, maailmavaade, töökus ja tahe. …. aga asjast?
Mulle teeb see kristlusest pärit “parem-vasak” ikka alati üsna nalja, kuna tähendab paigalseisu fikseeritud olekus vaatleja suhtes. Liikumisel ja vaatleja asukoha muutusel ei ole sel tähtsust ega tähendust. Et siis külmutame hetkeolukorra? Või siis lähme tagasi mingi hetke olukorda ja fikseerime selle? Palju õnne aga mul on teile uudis- “ta liigub siiski”, teist sõltumatult.

Kirp Conrad
2 kuud tagasi

vali PIKK!

Põrsauss
2 kuud tagasi

Olgem ausad, põhimõtteliselt pole meie regioonis valida kedagi…

Vali või esimest korda elus tundmatu noormees või keskerakond..

....
2 kuud tagasi
Reply to  Põrsauss

Millisel põhjusel keskerakond? Kas sellepärast, et rongi lubasid jälle?

Jampsik
2 kuud tagasi

Poisil kogemused????

..tahe seista oma riigi eest..
2 kuud tagasi

…ja seejuures jätab eestlastele kandle ja pastlad…Lolle ja karjeriste leidub alati…

eestimeelne
2 kuud tagasi

Igaühele oma. Kahju kui omasid vähe ainult.

En.
2 kuud tagasi

To tahe seista oma riigi eest:

Formaalselt eksid, pastlad lubas eestlastele alles jätta teine Refi sateliit – E-200. Kuid Parempoolsete, E-200 ja sotside siht on sama – põliseestlaste kui rahvuse ja Eesti omariikluse sisuline likvideerimine. Seni kuni viimased lihtsameelsed vahivad Pikal Hermannil lehvivat sinimustvalget on seadusandlus vaikselt delegeeritud Brüsselile ja pool elanikkonda välja vahetatud. Mäletades täpselt ENSV ülemnõukogu ‘võimutäiust’, on E-200 ja Parempoolsed nagu tööline ja kolhoositar – vali kumba tahad, ikka hääletavad pimesi riikide liidu (Nõukogude) käsulaudade poolt ja samahästi võid valida hoopis RE.

võta üks ja viska teist
2 kuud tagasi
Reply to  En.

Eestluse ja Eesti riigi peamine hävitaja on Reform, fakt. Teised nimetatud on muidugi tema satelliidid.

irw
2 kuud tagasi

Käkerdised saavad sellega ühe hoobiga hakkama

kas
2 kuud tagasi
Reply to  irw

hääli ka kuuled