Siinsest valimisringkonnast tuleb kaks ministrit

Madis Kallas (SDE) ja Kalle Laanet (RE) saavad ministriteks. Fotod: Malle-Liisa Raigla

Madis Kallas (SDE) ja Kalle Laanet (RE) saavad ministriteks. Fotod: Malle-Liisa Raigla

Kaks Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa valimisringkonnas riigikokku pürginud kandidaati, Kalle Laanet (RE) ja Madis Kallas (SDE), said uues valitsuses ministrikoha.

Senisest riigikogu liikmest Laanetist saab uues valitsuses justiitsminister. Valimistel hääletas Laaneti poolt 4347 inimest, Läänemaalt sai ta 1210 häält.

Senine keskkonnaminister Madis Kallas jätkab tööd regionaalarengu ministrina. Valimistel hääletas Kallase poolt 2254 inimest, Läänemaalt 211 inimest.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kelle
1 aasta tagasi

leiba sööd, sellega koos haugud, Kui te tahate teada, kuidas käib projektiparteide tegemine, siis palun – ajage papp kokku ja korras. Valitsusse Reformierakonna puudliks läinud erakond Eesti 200 sai aasta esimese kolme kuuga rekordilised 805 505 eurot. Siit tekibki küsimus, milliste huvigruppide ja suurettevõtjate huve nad esindavad ja milline on tegelik rahvaerakond. ERR kirjutab, et 805 505 eurot rahalisi annetusi on läbi aegade suurim ühes kvartalis annetatud rahahulk ühele parteile, kui võtta aluseks Erakondade Rahastamise Järelevalvekomisjoni (ERJK) andmestik. Kõige rohkem toetasid aasta esimesel kolmel kuul Eesti 200 erakonna liikmetest ettevõtjad Priit Alamäe ja Joakim Helenius. Alamäe toetas parteid 155 300… Loe rohkem »

kui
1 aasta tagasi
Reply to  kelle

palju koole selle lendu lastud rahaga võiks ülal pidada

einoh
1 aasta tagasi

vasakpoolse ministri pärast on küll sügavalt piinlik. Nii ebapädevat onu pole ammu näinud.

Tsensuur
1 aasta tagasi

Kõik kommid on kustutatud….. LE saab valitsuselt soodustusi, et selle inimvaenulikku poliitikat toetab.

ilmekas
1 aasta tagasi
Reply to  Tsensuur

näide, et eestis puudub sõnavabadus

soros
1 aasta tagasi
Reply to  Tsensuur

toetab vist