Valimistulemustega rahul olevaid Lääne Elu lugejaid on sama palju kui neid, kes pole tulemustega rahul

Lääne Elu

info@le.ee

Lääne Elu küsis kahe nädala jooksul lugejatelt, kas valimistulemusega ollakse rahul.

Valimistulemustega rahul olijaid oli sama palju kui oli neid, kes tulemustega rahul polnud.

991 vastanust 472 ütles, et pole tulemustega rahul. Seda on kõigest kaheksa inimest rohkem kui neid, kes ütlesid, et on tulemusega rahul. Valimistulemusega on rahul 464 vastanut.

55 vastanut ei osanud tulemuste kohta midagi öelda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
21 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rahvas valis ekre
1 aasta tagasi

Kuidas saab rahul olla kui sind petetakse!
Teame kõik väga hästi, kui palju ja kelle poolt hääletasid, tulemus ajaks valimiste mentori putini ka nutma!
TäPu aeg on käes 🙁

Võltsitud valimised
1 aasta tagasi

Sellegipoolest võitsid Kallaste Kremli-parteid tohutu ülekaaluga valimised, mis on iseenesest täielik anomaalia.

En.
1 aasta tagasi

Miks jagunevad vastandlikud arvamused fifti-fifti? Kasvõi näiteks USA viimastel presidendivalimistel? Ehk põhjusel, et mingis abstraktses küsimuses (a’la, tõstke käsi, kes eelistavad helesinist, kes tumesinist) jagunevadki inimesed tihti kahte võrdväärsesse leeri. Ühed usuvad üht, teised teist, pooled on tunneteinimesed, pooled mõistuseinimesed, pooled mehed, pooled naised, pooled laisad, pooled virgad, pooled arvavad, et seadust tuleb täita ka siis, kui see neile otseselt kasulik pole, teised sülitavad seadusele kuna eesmärk pühitseb abinõu. Igal juhul näitab 50/50 vastajaskonna lõhestatust. Need, kes 1980/90-tel seadsid sihiks EW taastamise ja raiusid põhiseadusse eestlaste püsimajäämise, seda lõhestamist ei alustanud. Küll on aktiivselt reformidega tegelenud aastakümneid võimul olnud kildkond,… Loe rohkem »

Tunnismees
1 aasta tagasi

EKRE valijad on need, kes ise midagi oma elu paremaks muutmiseks teha ei mõista ei oska ja aina käsi pikal. Kõik teised süüdi, aga kisama ja lõugama on kanged, nagu Katerine Rosalje oma epistlites kõiki teisiti mõtlejaid manamas.

peter
1 aasta tagasi
Reply to  Tunnismees

kuule kuule , tuleta meelde millise lähteülesande me kirjutasime 1988 – 1991. Kus on? Nüüd ei tasu rääkida … mida keegi ei oska või mida arvab. Pole vaja tulla rääkima, et narvas on pahad, politseid ja koole ei jaksa pidada , eksport pole 30 aasta jooksul kunagi korras olnud … põhiseadusest ja aususest ei tea siin keegi enam midagi. Nii, et pole vaa haukuda Ekre – Ekre …
haapsalu on näinud neid välismaiseid ettevõtjaid ka … mis kasu neist olnud on?

Martin
1 aasta tagasi
Reply to  peter

Kus oli EKRE 1988- 1991? Väike kaabu oli siis 12!

Hei Tunnismees
1 aasta tagasi
Reply to  Tunnismees

Haridusreform on 30 aastat ühe kohapeal seisnud. Mine käi ära Ida-Virus. Siis näed ja kuuled. Aga kisama ja lõugama (täpsustan) hakkas Kaja Kallas koos sotsidega kui nad opositsiooni jäid. Kuula üle Vikerraadio opositsiooni tunnid ja vaata üle Riigikogu otseülekanded err`i arhiivist. Ja siis nende lubadused: kuula, kuula üle.
Eks siis silmad ja kõrvad avanevad.

Mängija.
1 aasta tagasi

Kui Helmed arvavad et valimised ei ole legitiimsed miks nad ise siis sinna Riigikokku kangesti ronivad, siis nad on seal ju ebaseaduslikult.

Tige kala
1 aasta tagasi

Huvitav et eelmine nädal oli olukord kus jah hääletajad olid juba u paarikümnes eduseisus , siis tunni ajaga tekkis kuskilt u 70 ei hääletajat ?

Maali
1 aasta tagasi
Reply to  Tige kala

Huvitav, peaaegu terve küsitluse aeg oli seis vastupidine, napilt aga juhtisid ei vastajad

Külamees
1 aasta tagasi

On see selline aja vaim, et ühiskond on lõheline? Aga kui pooled(isegi pisut üle) pole rahul valimiste tulemusega, siis on asi kahtlane küll. Valimiste esialgse tulemuse järgi, hääletas ju suur enamus tegelikult neoliberalismi poolt, miks siis nüüd rahul pole, kui vastav koalitsioon on loomisel ja abirattaid veel ukse taga ootamaski jätkub.

Valija
1 aasta tagasi

Kuidas saab valimistulemustega rahul olla või mitte olla kui need pole ametlikult veel välja kuulutatud?

Jaan.K
1 aasta tagasi
Reply to  Valija

Kõigepealt tuleb korraldada valimised vastavalt põhiseadusele.Siis saame tulemustest rääkida.Ütlen kohe ka juba ennetavalt, et pole ekre valia.
Seega ootan valimisi mis on põhiseaduses kirjeldatud.

Nimi(kohustuslik)
1 aasta tagasi

Kui mina koolis käisin siis räägiti et 472 on suurem arv kui 464. Vaatasin mitu korda, suurem number 472 oli EI taga. Miks Lääne Elu kirjutajad niimoodi fakte moonutavad või ei tunne nad lihtsalt numbreid?

kuri linnaelanik
1 aasta tagasi

Ma ei saanud aru? Nii et pooled on head, a teine pool halvad?
Kokkuvõttes olen ma halb, aga 55 on lollid

Mittekuri linnaelanik
1 aasta tagasi

55 on targad sest nad ei osanud tulemuste kohta midagi öelda kuna tulemused on ametlikult veel välja kuulutamata.